Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/13758983 www.bgdnes.bg

Галена пее на юбилея на Боби Михайлов

Наско и Илиана Раева отсвириха юбилея на бившия вратар

Със стилно тържество отпразнува 60-годишния си юбилей президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов. Той събра над 100 близки и приятели в столичния хотел "Милениум" в центъра на София. Купонът се състоя в зала "Шекспир", която бе подготвена специално за повода. На винилови транспаранти бе изписано "60 Vintage Боби Михайлов".

Помещението с площ от 270 квадратни метри бе елегантно подредено за джамбурето. Имаше и дрескод, мъжете да бъдат с костюми, а дамите - с вечерни рокли. Самият Михайлов бе с избродирани инициали БМ на ризата си. Шефът на БФС бе заложил на черен костюм, обувки и папийонка, както и бяла риза. До него ослепителна бе съпругата му - бившата гимнастичка Мария Петрова. Тя впечатли с прилепнала бяла рокля и скъпи бижута. Петрова бе изправила косата си, вързана на конска опашка.

Реклама

Специално за доброто настроение на гостите се грижеше оркестър, а кулминацията бе живото изпълнение на няколко цигулки. Любимата певица на Боби М. - Преслава, не бе на събитието, но за сметка на това микрофона хвана друга фолкдива - Галена.

Сред гостите бяха близките приятели на семейството Ветко и Маринела Арабаджиеви. Хотелиерката бе с коса на плитки и тоалет в златисто. На първи ред маси бе и естрадният изпълнител Орлин Горанов, който е много добър авер на Боби. Ники Михайлов и Бисера Михайлова бяха сред ВИП гостите на тържеството на татко си.

За разлика от 50-годишнината на бившия вратар този път на тържеството не дойдоха собственикът на "Левски" Наско Сираков и жена му Илиана Раева. Боби и Наско се скараха заради управлението на футбола, а голмайстор №1 на "сините" поиска нов изборен конгрес на БФС. По време на юбилея Раева бе заела мястото си в журито на телевизионното шоу "Като две капки вода" по Нова телевизия.

Реклама

Четете още

Жената на Боби М. хапва рапани в Барселона

Жената на Боби М. хапва рапани в Барселона

Щерката на Боби М. изгоря за Нова година

Щерката на Боби М. изгоря за Нова година

Наско с нов ултиматум към Боби

Наско с нов ултиматум към Боби

Боби М. скача между чаши в нова игра

Боби М. скача между чаши в нова игра

Реклама