Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14314000 www.bgdnes.bg

Албена Михова с рекорд на масата. Вижте какъв

Трудно ми е да спазвам диета след празниците, казва обичаната актриса 

Рекорд по бързо хранене постави Албена Михова.

Обичаната актриса седна, за да си почине и да обядва в столично заведение, видя "България Днес". Очевидно не е имала много свободно време, тъй като в рамките на 15 минути Албена напълни корема си с предястие от тарама хайвер, пържола за основно и десерт. Актрисата побърза да си плати сметката и хукна по задачи.

"Не мога да спра да си похапвам, откакто мина Великден. Все още ми е празнично и се наслаждавам на храната. Но ако реша, бързо мога да вляза във форма", разкри пред вестника Албена. По нейни думи диетите не са й чужди и знае как да отслабне бързо, ако реши.

Реклама

"Тайната се крие в похапването на плодове и зеленчуци, без готвени манджи. Когато вляза в този режим, постоянно пия фрешове и ям зелени салати. Също така пия и много вода", споделя Михова.

Актрисата преди година показа колко е сериозна, щом си науми нещо, и само за 3 месеца свали 7 килограма.

"Понякога ми се налага да се храня бързо, защото ние, актьорите, ядем тогава, когато ни остане време. За съжаление, това е често посред нощ. Вредно е и започнах да се стремя да не го правя, затова гледам да обядвам. В забързаното всекидневие е трудно да си помислим за здравословен живот, но поне може да се опитаме да водим правилен хранителен живот", категорична е Албена, която в момента води собствена театрална школа и това отнема голяма част от времето й.

Въпреки хранителния режим, който се опитва да спазва, звездата от "Комиците" не спортува. Обича разходките сред природата, но не и да бяга или да вдига тежести.

Четете още

Албена Михова: Актьорите сме на ръба на лудостта

Албена Михова: Актьорите сме на ръба на лудостта

Албена Михова сама си носи торбите

Албена Михова сама си носи торбите

Албена Михова под съседски тормоз

Албена Михова под съседски тормоз

Албена Михова се възстанови след операция

Албена Михова се възстанови след операция

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама