Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14349871 www.bgdnes.bg

ЛУНА: Предлагам дует на ЛИЛИ!

Само две сродни души могат да изпълнят парчето, което написах за тази велика певица, смята фолкветеранката 

"Време е за дует", написа Луна в инстаграм на рождения ден на Лили Иванова. Фолкветеранката придружи призива си за съвместна изява към примата със своя снимка, на която копира виизията на младата Лили.

Реклама

Изпълнителката на "Искам го, стискам го" не пропусна да поднесе виртуална честитка на естрадната легенда.

"Честит рожден ден на единствената и неповторима Лили Иванова! Силен дух, индивидуалност, дисциплина, неповторим репертоар и непоклатим професионализъм!", обсипа с комплименти поп звездата Луна.

Кандидатката за "президент на народа" помести и обяснение в любов на своята прочута колежка.

"Обичам те, Лили, и ти благодаря!", дава воля на чувствата си фолкизпълнителката. "Време е да реализираме песента", убедена е Луна, но не издава заглавието й. Тя обаче разкрива, че "я написах специално за нас двете". "Почитателите ни очакват с нетърпение", добави малко по-късно певицата с политически мераци.

След тази публикация феновете и на двете гласовити дами се разшаваха в социалните мрежи.

Реклама

"А Лили дали ще иска? Доколкото съм чувала, е непреклонна по тези въпроси и обича да пее главно сама!", гласи един от десетките коментари под поста на Луна.

Към днешна дата Лили Иванова не е дала виртуален отговор ще откликне ли на поканата на изпълнителката на "Не съм жена за един мъж". За разлика от нея, Луна продължи да дълбае в тази посока, направи справка в инстаграма на певицата "България Днес".

"Музиката обединява и ние, истинските артисти, които се уповаваме на Бог, се стремим към взаимна симбиоза в изкуството! Песента, която написах за Лили&Луна, ще запее всеки един българин", сигурна е Луна.

Русата амбиция не пропуска да завърши мисълта си със заключението, че това парче "могат да го изпълнят само две сродни души".

Предизвикателната шуменка междувременно реши да закове примата, като онагледи с фотоса, на който копира ранната Лили, с новата си песен в ютуб "Да те пусна ли". Нейни колеги вече се обзалагат, че именно това е песента, която тя е сътворила специално за естрадната звезда и жадува да я изпълнят заедно.

"Нова Луна и Лили - два гласа, сходни и уникални сякаш закодирани в ДНК на емоциите ми. Две лица на една звънлива монета. Ангели, издигащи душата в полет!", превъзнесе и двете изпълнителки топпочитател на Луна.

Четете още

Луна иска гадже стриптийзьор

Луна иска гадже стриптийзьор

Луна изригна: Слави, върни ми парите!

Луна изригна: Слави, върни ми парите!

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Реклама
Реклама
Реклама