Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14198703 www.bgdnes.bg

Луна изригна: Слави, върни ми парите!

 

Кандидат-президентката скочи на избрания за депутат, но отказал да влезе в парламента Трифонов

"Слави Трифонов ми дължи много пари. Дала съм му банкова сметка, но не ми е върнал и стотинка."

Реклама

Това заяви ексклузивно пред "България Днес" фолкпевицата Луна. Изпълнителката, която има интереси и амбиции в политиката, обвинява шоумена Трифонов, който пък вече влезе в това поприще, в куп далавери.

"Този човек го търпя 25 години. Печели на гърба на хората като мен - творците. Използва ни по всякакъв начин. Опита да ме вербува по време на президентските избори. Слави няма достойнство да се извини, че се е гаврил с Луна, с Лили Иванова и куп други стотици артисти. Печелил е и продължава да печели. Книга написаха - "Певицата взема властта". Използват моето име, печелят заради мен. Тези пари ги взема благодарение на моя житейски път. Мен пари не ми трябват. Имам достатъчно. Но трябва да отидат за майките, които нямат възможност да се грижат за децата си, за бедните, а не тези богатите, дето се крият в палатите си, да прибират още повече", каза гневна Луна. Помолена да коментира отказа на Слави Трифонов, който водеше две листи на партията си "Има такъв народ" в парламентарните избори, но отказа да влезе в парламента, Луна отсече: "За мъртвите или добре, или нищо!".

Както стана известно, Трифонов е подал декларация до ЦИК с отказ да влезе като народен представител в парламента, която бе одобрена в събота. Трифонов бе избран за депутат от Благоевград и Стара Загора. От решението на ЦИК, с което името се заличава от списъците, не става ясно каква е причината за отказа. В профила на бившия шоумен, който е обичайният канал за комуникация, също не е публикувано нищо по темата.

Трифонов и друг път се е отказва от депутатско място. Преди изборите през лятото на 2021 г. той обяви, че няма да се кандидатира, след като бе избран няколко месеца по-рано. Тогава загадъчно заяви, че можел да носи отговорност и "от една друга институция".

"За БГ политиката трябват добро здраве и топки. Защото, за да крадеш и лъжеш, също трябват топки". Това пък заяви певецът, танцьор и хореограф Иво Димчев в коментар за дезертьорството от парламента на Слави Трифонов, който иначе обича да назидава и поучава в морал политиците.

Четете още

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Луна изгря с нова визия

Луна изгря с нова визия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама