Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14425360 www.bgdnes.bg

ПРОВЕТРЯВА СЕ! Илиян Тупалката пак пее с пола

Удобно ми е, лесно се движа и се проветрявам, признава фолкпевецът 

С розова пола се появява на участие Илиян Тупалката!

Фолкпевецът, който често изненадва с колоритна визия, излезе на сцената в чалготека в Студентски град в столицата пременен с женската дреха и остави феновете си със зяпнали усти. Илиян не изглежда никак смутен от необичания си избор на облекло и спретна запомнящо се парти. Нещо повече - Тупалката е във вихъра си, като полата видимо му помага да се движи повече на сцената и става истинско шоу.

Не за пръв път фолкпевецът се появява с подобно облекло на участие."България Днес" вече разказа за сходен случай преди две години. Тогава Тупалката беше с пола на промоцията на новата си песен, като не пропуска да уточни, че облеклото му се води пола панталон, тъй като отдолу има панталонки.

Реклама

"Обичам да нося поли и го правя от много време. Още през 2010 година започнах. Искам облеклото ми да е нещо различно и да акцентирам върху него. Харесва ми да съм различен и знам, че не всеки има смелостта да го направи. Не съм чувал за други колеги, които да носят поли. На мен ми стои добре, защото съм по-дребен и с по-малко килограми. Не мисля, че е подходящо за едри мъже, ще изглеждат комично. Преди време си говорехме с Тони Стораро и той ме попита: "Как ме виждаш с пола?". Казах му, че няма да изглежда добре. Ясно ми е, че много хора не го приемат и им е странно, но щом на мен ми носи удоволствие, го правя! Всички знаем, че в Шотландия и някои азиатски страни мъжете носят поли, така че не е нещо невиждано", коментира визията си Илиян.

Певецът споделя още, че този тип облекло му е много удобен, лесно се движи, няма проблеми, когато сяда, а най-хубаво било през лятото, защото се проветрявал.

Четете още

Тупалката облече пола
Тупалката облече пола

Тупалката облече пола

Тупалката нагази в рапа

Тупалката нагази в рапа

Тупалката подкрепи Кунчев за ваксините

Тупалката подкрепи Кунчев за ваксините

Тупалката цери COVID-19 с цигара
Тупалката цери COVID-19 с цигара

Тупалката цери COVID-19 с цигара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама