Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14442099 www.bgdnes.bg

Дани Алвеш към жертвата: Ти си моята малка уличница!

"Ти си моята малка уличница!" С тези думи футболната звезда Даниел Алвеш е наричал 23-годишното момиче, което го съди за изнасилване в тоалетна на нощен бар. Показанията на предполагаемата жертва бяха разпространени от испанската телевизия "Телесинко". Думите на момичето са записани от камера, поставена върху униформата на един от служителите на реда.

"Доброволно отидох до тоалетната и след няколко целувки му казах, че искам да си тръгна, но той ми каза "не" и заключи вратата. Започна да ми говори злобни неща като: "Ти си моята малка уличница". И започна да ме удря. Хвърли чантата ми на пода и ме хвана за дрехите", разказва момичето, избухвайки в сълзи, като не успява да довърши разказа.

Реклама

Когато полицаят решил да извика линейка и посъветвал жертвата на предполагаемото изнасилване да подаде жалба, тя му казала през сълзи: "Никой няма да ми повярва, защото ще видят на камерите, че доброволно съм отишла до тоалетната".

По-рано беше съобщено, че по-нататъшните показания на момичето съответстват на думите й в деня на инцидента.

Бившият защитник на "Барселона" и бразилския национален отбор е в затвора по обвинения в изнасилване в нощта на 30 декември. Грозят го до 12 години затвор. Най-титулуваният футболист в света пледира, че сексът е бил по взаимно съгласие.

Според испанските медии Дани Алвеш има сериозни психологически проблеми в панделата заради поведението на останалите затворници към него. Изнасилвача бил любимият им прякор, който лепнали на футболиста. Той почти не излизал от килията си. Алвеш имал специално отношение от охраната предвид статута му навън и това още повече дразнело останалите пандизчии. Дани е подавал десет пъти молба да бъде пуснат под гаранция, но властите се опасяват, че ако бъде освободен, ще избяга в Бразилия.

Четете още

Жената на Дани Алвеш се извърта. РЕВНУВА обвинения в изнасилване футболист

Жената на Дани Алвеш се извърта. РЕВНУВА обвинения в изнасилване футболист

Дани Алвеш проговори за секса в тоалетната. Каза харесало ли му е фелациото...

Дани Алвеш проговори за секса в тоалетната. Каза харесало ли му е фелациото...

Жената на Алвеш отлага развода

Жената на Алвеш отлага развода

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие:
Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Жената на Дани Алвеш с шокиращо разкритие: Майка ми умираше, а той ми изневеряваше!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама