Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14448706 www.bgdnes.bg

Петя Буюклиева става фея

Петя Буюклиева става фея

В приказна пееща фея се превъплъщава в детски спектакъл, чиято премиера ще бъде скоро в НДК, Петя Буюклиева. В ролята на Вълшебника пък ще видим младия актьор Боян Стоянов, разказа в интервю самата певица.
Освен със спектакъла за малчугани поп изпълнителката доскоро бе ангажирана и с най-новия си клип. В ненатрапчив ретро стил, видеото ни връща към 80-те години, когато гласовитката от Асеновград щурмува естрадния олимп у нас. В клипа ролята на дебютантката Пети се изявява младата актриса Деница Павлова.
„Беше ми много интересно да се видя с черна коса“, довери певицата. Буюклиева обаче остава вярна на огнената си грива, оформена в пънк прическа. Дълги години изпълнителката на хита „Пролет“ поверяваше фризурата си на столичната коафьорка от Бистрица Васка, чиито умения е използвал и бившият премиер Иван Костов.
Петя Буюклиева сподели, че новото видео е издържано в нехарактерния за България „скандинавски стил“. „Аз обаче много го харесвам“, поясни тя. Снимките били през зимата в района на Панчарево и певицата била омаяна от ледената красота на планината.

Четете още

Петя Буюклиева пя със сина и мъжа си

Петя Буюклиева пя със сина и мъжа си

Певицата Петя Буюклиева:  Само Ванга може да предскаже края на войната

Певицата Петя Буюклиева: Само Ванга може да предскаже края на войната

Буюклиева с 39 години брак

Буюклиева с 39 години брак

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама