Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14475306 www.bgdnes.bg

Станислав от "Хелс Китчън" направи ЕРОТИЧНА изненада на Гала, после си показа гаджето

Победителят в "Хелс Китчън" Станислав Иванов направи еротична изненада на Гала! Готвачът от Перник сервира десерт на водещата гол до кръста. Гала изпадна във възторг и прегърна горещо мускулестият мачо, който спечели 100 бона от популярното кулинарно предаване. Малко по-късно водещата на предаването "На кафе" се отдръпна от Станислав, тъй като в студиото влезе неговото гадже Божидара.

"Борил съм се за всеки успех със зъби и нокти - каза победителят в шоуто. - Не влязох за да спечеля, но една сутрин се събудих пристрастен към мисълта за победата." 

Реклама

Гала остана впечатлена от мускулите на перничанина и го попита как поддържа фигурата си. "Дълги години се занимавах професионална с джудо и самбо - обясни Станислав. - Тренирах много усилено, по два пъти на ден по два часа. В "Хелс Китчън" имах много малко време да се поддържам, нямахме дъмпели, лежанки. Но тренирахме с бутилки вода, лицеви опори, коремни преси." 

Станислав представи гаджето си Божидара и призна, че се готви за сватба. 

"Срещнах я в Благоевград в една дискотека - разказва победителят. - Беше пратила нейна приятелка, която да каже, че има интерес към мен. Първата вечер не се разбрахме кой първи да отиде при другия. После започнахме да си пишем в социалните мрежи. Тогава работих в Шкорпиловци и тя изненадващо дойде един ден да ме види. Тръгна с влака от Перник до Варна, после остана с мен за лятото."

От своя страна Божидара призна, че е най-голямата фенка на Станислав, но понякога му се ядосва. "Той е малко по-притеснителен, но се справи блестящо. Имах някакви подозрения, че ще ми предложи брак. Бяхме на почивка в Италия и там по тесните улички събраше смелост. Помолихме едно момиче да ни направи снимка и тогава той извади пръстена. Изпаднах в някакъв шок, бях стъписана, но успях да кажа "да". Бях като препарирана."

Четете още

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Станислав е големият победител в "Хелс Китчън"

Няма кой да коси ливадата на Гала

Няма кой да коси ливадата на Гала

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама