Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14495616 www.bgdnes.bg

Стана ясно защо се разведе КОБИЛКИНА. Мъжът й бил МЪРЗЕЛ!

Девет месеца съпругът й не внася нищо в семейния бюджет, само сексът бил на ниво

"Продължаваме напред поотделно. След почти 9 години заедно взехме решение да продължим живота си поотделно."

Реклама

Това заяви в своя фейсбук профил сексологът Наталия Кобилкина.

"Приключи нашата мисия един към друг като съпрузи и продължаваме като близки приятели и любящи родители на нашия прекрасен син", написа още тя и обясни, че в решението им нямат влияние трети страни.

"Разводът ни вече е факт. Запазваме уважението помежду ни и се надяваме, че най-доброто за всеки един от нас предстои", в заключение заяви сексоложката.

Причината за развода на почти 40-годишната красавица според близките й е фактът, че само тя издържа семейството, а мъжът й за последните 9 месеца не внасял нищо в семейния бюджет.

"Наталия непрекъснато работи, по цяла нощ, по цял ден, няма уикенди, няма почивка. Опитва да се разкъсва между детето и постоянните консултации и групи, с които работи. Мъжът й обаче си почива на неин гръб", ядосани са близки до двойката. Те дори наричат Такис "симпатичния гръцки мързеливец". Единственото нещо, което все още вървяло между Такис и Наталия, бил сексът, пак според хората, които най-добре ги познават.

Самата Наталия на всеослушание се упреква, че въпреки че е почти на 40 години, не се е научила да готви и да се преструва.

"Предпочитам да живея по този начин, защото иначе се появяват проблемите. Момичета, казвайте каквото мислите - и в леглото, и извън него", дава прекрасния съвет към жените, които консултира, Наталия. Явно и самата тя живее с това мото.

Реклама

Такис и Наталия ще си поделят разходите по обучението на сина им Филип и той няма да расте само с единия от родителите си. Двамата ще се редуват в отглеждането му, като имат и дни, в които по цял ден ще са с него двамата.

"Детето няма да усети липсата ни. Ще се постараем заради него всичко да е както трябва", обещава си Наталия.

И от този брак красивата сексоложка вече си извадила уроците.

"Всеки един мъж, с когото съм имала сериозни отношения, ме е научил на нещо и съм благодарна на съдбата, че сме се срещнали. Така беше и с Делчо, първият ми съпруг. Трудно ни беше в началото, но той ме научи да не мрънкам, а да се взема в ръце и да правя това, което най-много обичам - психологията. Много се обичахме, но дълго време живеехме като брат и сестра, а не като съпрузи. Химията ни изчезна. И след като изчистихме "боклуците" от живота си, той тръгна в посока "здравословно хранене", аз започнах с консултациите. Така всеки намери ново поприще и заживя щастливо", разказва Наталия за живота си с първия й съпруг, с когото била в брак цели 11 години.

С днешна дата и Делчо Добрев има нова жена в живота си, а Наталия продължава сама.

"Това е мой избор. Мисля, че е най-доброто, което направих за себе си и за Такис", казва Кобилкина, която на този етап не смята да се обвързва с нов мъж, макар кандидати за сърцето й да има много.

"Обичам си живота, добре ми е така", казва през смях Наталия, готова винаги за промени, особено в личния си живот.

Четете още

ГРЪМ В РАЯ! Наталия Кобилкина се разведе след 9 години семеен живот

ГРЪМ В РАЯ! Наталия Кобилкина се разведе след 9 години семеен живот

Българите са по-добри любовници от американците! обяви Наталия Кобилкина пред британското издание "Дейли стар"

Българите са по-добри любовници от американците! обяви Наталия Кобилкина пред британското издание "Дейли стар"

Кобилкина дава акъл за принц Хари

Кобилкина дава акъл за принц Хари

Наталия Кобилкина: Не карам жените да просят!

Наталия Кобилкина: Не карам жените да просят!

Реклама