Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14505222 www.bgdnes.bg

Победителите в "Един за друг" харчат парите за сватба, обявиха датата на тържеството

Двойката Виктория и Явор преминаха през редица изпитания, които калиха връзката им преди да спечелят „Един за друг“. Те са големите победители в четвъртия сезон на шоуто и посвещават победата си на малката си дъщеря Карина.

„Беше интересно да видим как изглежда всичко отстрани и предизвика силна емоция у нас. Развълнувахме се отново. Карина също гледа и се радва с голямо любопитство. Но е и много различно от емоциите в предаването“, коментира двойката победата си в "Събуди се".

Реклама

„Мислехме си колко можем ние да издържим и Виктория ми беше мотиватор, тъй като ми напомняше за нашето дете през цялото време“, разказва за финалното изпитание Явор.

„Аз си мислех само за Кари и си повтарях, че ще направя всичко за нея. Бях готова да издържа много“, допълва Вики.

Виктория и Явор грабнаха победата в сезон 4 на „Един за друг“. Освен това той предложи брак на любимата си в предаването.

„За нас специално имаше много емоции в предаването. Тя дълго време ме чакаше. Аз бях решил да направя предложението преди да вземем участие в предаването. Бях купил пръстена, но той остана у дома. По време на предаването имахме различни разговори с момчетата на такива теми и те ми подхвърляха защо не направя предложение в "Един за друг“. Чудех се дали е редно и подходящо. Как ще реагират хората, а също така не знаех как Вики ще реагира. Не исках да я притеснявам по някакъв начин. Исках да направя това, което тя очакваше, но неочаквано. Това беше и най-трудното. Благодарение на момчетата и подкрепата им, се реших да го направя в самото предаване“, признава Явор.

„За мен беше неочаквано със сигурност. В този момент бях напълно концентрирана в играта. Имаме вече дата на сватбата и тя ще е на 12 август. Ще бъде в зала с малки балеринки и ще поканим двойки от предаването. Има такива, които са ни много близки и са неизменна част от живота ни“, споделя Виктория.

„Научихме, че заедно можем всичко. В игрите за двойки показахме, че сме доста силни. В индивидуалните, не чак толкова. Това ни показва, че заедно сме по-силни и можем повече“, е заключението на двойката.

Четете още

(ВИДЕО) Виктория и Явор ПОБЕДИХА в "Един за друг", зрители полудяха от ГНЯВ

(ВИДЕО) Виктория и Явор ПОБЕДИХА в "Един за друг", зрители полудяха от ГНЯВ

Разкриха подробности за ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ на "Един за друг" утре

Разкриха подробности за ГОЛЕМИЯ ФИНАЛ на "Един за друг" утре

Реклама
Реклама
Реклама