Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14506223 www.bgdnes.bg

Есмер на Благо с любовно послание, май не е щастлива

Джизъса призна, че е сам, търси си момиче без корекции

Готова ли е за нова любов бившата съпруга на Благой Георгиев Есмер Омерова след разочарованията, понесени от мъжете, които допусна до себе си? Това се питат близките на красивата руска танцьорка и явно нейният отговор е "да"!

Есмер пусна романтично послание в социалните мрежи, което звучи така: "Аз съм тъмното, но аз съм и светлината. Аз съм Луната, но и беззвездното нощно небе. Влюбвайте се във всичко, което съм, или, моля, изобщо не се влюбвайте в мен."

Реклама

Съвсем естествено, написаното от Омерова се приема като ясен намек за това, което танцьорката очаква от свой бъдещ любим. Есмер е европейска шампионка по аржентинско танго и развива успешна школа по танци. Но в личния си живот не е толкова щастлива.

Омерова беше омъжена за българския плейбой Благой Георгиев и двамата имат син на име Елай. Благо и Есмер се врекоха във вечна вярност през есента на 2015 г., но поеха в различни посоки в началото на 2018 г. След това Георгиев заряза бизнеса и футболната си кариера в Москва и се прибра в България. Танцьорката се хвана с треньора по бокс Макс Давидов малко след драматичния развод с Благой. Футболистът и Есмер се разделиха в лоши отношения, а това пречи на Благо да вижда по-често сина си.

Веднага след като се хвана с Макс, Омерова наля още масло в огъня, като многократно публикува клипчета, на които Елай нарича новия мъж на майка си "татко". Есмер получи и диамантен годежен пръстен от мачото, но до сватба така и не се стигна, а последва раздяла. Първите сигнали за настъпилия край на връзката с Макс даде Омерова, след като изтри всички общи снимки с Давидов от социалните мрежи. Същото тя направи и с Благой още преди да обявят официалната си раздяла. Рускинята намекна, че има нов мъж до себе си, през есента на миналата година, но без да разкрива неговата самоличност. След това историята затихна и изглежда, че и неназованият любим също е останал в миналото. Сега Есмер говори за любов със стихотворението на американския поет Кристофър Пойндекъстър, който се оказва любим на множество световни знаменитости.

От своя страна Благой Георгиев сподели в предаването "Тази събота и неделя" по bTV, че в момента няма жена до себе си. Съвсем наскоро той се разведе отново и признава, че в момента си търси момиче без корекции. Обичал естествената красота и ако даде сърцето си отново на някоя, тя ще е момиче, което не е минавало през скалпелите на хирурзите.

Благой разказа, че често е бил огорчен от писаното по медиите за него и че обикновено то няма нищо общо с истината. Имал какво да каже за жените, с които е бил, но нямало да го направи, защото пази честта им, а и няколко от тях са майки на децата му. В едно нещо е убеден: "Няма да срещна търсеното момиче в дискотека".

Реклама

Спортистът таи болка, че все още не е съумял да направи хубаво семейство. "Нямам това сплотено семейство, на което нашите са ме учили", каза той.

В свободното си време Георгиев обичал да слуша Бетовен, Вивалди и Моцарт, но, "естествено, като изляза, слушам чалга", разказа пред водещата Петя Дикова той.

В края на интервюто Благо изрече молитва и заклюи: "Ти без вяра не си човек".

Явно в момента и Благой Георгиев, и бившата му жена Есмер търсят любовта. Какво предстои на нежния фронт за бившите съпрузи, предстои да видим.

Четете още

Благо Джизъса: Никога не съм търсил ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ, с които съм бил

Благо Джизъса: Никога не съм търсил ЗЛАТОТЪРСАЧКИТЕ, с които съм бил

Благо Джизъса потвърди развода: Така или иначе не съм с тази жена!

Благо Джизъса потвърди развода: Така или иначе не съм с тази жена!

БОМБА! Бившата на Джизъса с любовник в Гърция?

БОМБА! Бившата на Джизъса с любовник в Гърция?

Благо е най-старият победител в "Сървайвър"

Благо е най-старият победител в "Сървайвър"

Реклама
Реклама
Реклама