Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14529559 www.bgdnes.bg

Плейбой става треньор на "Левски"

Саво Милошевич има връзка с 10 години по-млада виолончелистка, пее в дует с националния селекционер Младен Кръстаич

Сръбски плейбой е на път да стане треньор на "Левски"! Легендата на югославския футбол Саво Милошевич е истински магнит за жените. Бившият нападател бе женен в продължение на близо 20 години за красавицата Весна, но двамата се разделят през 2015 г. Саво и съпругата му имат три вече пораснали деца, но след края на брака си Милошевич се отдава на живот. Легендата на сръбския футбол постоянно е в компанията на красиви мадами, които са неотлъчно до него по заведения и кръчми.

Реклама

През 2015 г. Милошевич открива отново истинската любов в лицето на виолончелистката Наталия Типсаревич. Красавицата е с 10 години по-млада от бившия футболист, но това изобщо не притеснява двойката. Наталия не си пада много по светските събития, като двамата с Милошевич са се появявали едва няколко пъти заедно на публични места.

За разлика от приятелката си виолончелистка, която е израснала с класическа музика, Милошевич си пада по традиционните сръбски ритми. 49-годишната легенда може да се похвали с певчески умения подобно на националния ни селекционер и негов сънародник Младен Кръстаич. Двамата са добри приятели и се е случвало дори да пеят заедно в дует в белградски ресторант. В него Кръстаич и Милошевич седят на претрупани маси с ядене и пиене и изпълняват заедно турбо фолк хит. За повече кураж при изпълнението Милошевич пийва от чаша с ракия. Любопитното е, че един от предишните сръбски треньори на "Левски" - Славиша Стоянович, също имаше голяма страст към музиката, но беше заклет рокаджия и свиреше на китара.

Фаворитът за нов треньор на "Левски" е близък и с наставника на ЦСКА Саша Илич. И двамата са легенди на "Партизан" и играят рамо до рамо в националния отбор на Сърбия. Милошевич и Илич са съотборници и в испанския "Селта", като през 2004 г. и двамата вкарват по един гол на "Реал" при гостуване в Мадрид. Милошевич е и последният треньор в кариерата на Саша Илич. Бившият нападател е наставник на "Партизан", когато капитанът на Илич изиграва прощалния си мач пред феновете на "гробарите".

Четете още

Мъри: С Наско сме в перфектни отношения

Мъри: С Наско сме в перфектни отношения

Вижте КОЙ треньор, ставал ШАМПИОН с тима, е вариант за "Левски"

Вижте КОЙ треньор, ставал ШАМПИОН с тима, е вариант за "Левски"

Мъри и Ивков при Шолак зад гърба на Наско

Мъри и Ивков при Шолак зад гърба на Наско

"Левски" търси треньор в Испания

"Левски" търси треньор в Испания

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама