Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14547430 www.bgdnes.bg

Младежи без бради и татуировки търсят за филма за Гунди

Снимките ще са през юни и юли в София, Пловдив и Перник 

Лентата ще разказва и любовната история на легендарния футболист и жена му 

Момчета без бради и татуировки и момичета без маникюр набират от екипа, който ще снима филма за Георги Аспарухов-Гунди.

Реклама

Снимките за игралната продукция, която ще разказва за живота на легендарния футболист, са предвидени да продължат в периода от 3 юни до 14 юли, като те ще бъдат заснети в три града - София, Пловдив и Перник.

"Има ли желаещи? Започваме снимки на българския игрален филм за футболиста Георги Аспарухов-Гунди. Снимките са в периода 3 юни - 14 юли, като в различните дни снимаме в София (без дните между 20 юни и 1 юли), Пловдив (в дните между 21 юни и 1 юли) и Перник (за дните 6, 8 и 11 юни). Основно имам нужда от статисти (масовка) и спецмасовка. Хората трябва да са максимално естествени, действията са през 60-те и началото на 70-те години на миналия век (без татуировки, неестествени цветове на косите, маникюр, модерни прически и бради). Търся хора от Перник (също така момчета и момичета 15-18-годишни). Ако имате интерес, търсете Николай Пиронков на телефон 0884 403 148", гласи съобщение, разпространено в социалните мрежи.

Продуценти на игралния филми са Иван Христов и Андрей Арнаудов.

"Ще разкажем любовната история между Гунди и жена му - Величка. Тя страшно много ни помага и е консултант във филма. Голяма част от сценария е написан от нещата, които тя ни сподели. Другото, разбира се, е спортната история в условията на един тоталитарен свят", разказва Христов.

Една от любопитните истории, които ще бъдат разказани във филма, е, че Гунди е бил третият най-скъп футболист в света.

"По това време Георги Аспарухов е струвал 600 000 долара, което го е правило третия най-скъп футболист в света, като сър Боби Чарлтън и Еузебио са били малко след него", споделя синът му Андрей.

Наскоро стана ясно, че в лентата ще се включи и Димитър Маринов, който през 2019 г. спечели "Оскар" за най-добър филм - "Зелената книга". Актьорът ще има главна роля, която все още се пази в тайна.

От месеци се говори, че в главната роля на Гунди ще влезе младият български актьор Павел Иванов, когото хората масово разпознават от участието му в сериала "Татковци". Визуалната прилика на актьора с легендарния футболист действително е голяма, така че няма да е изненада, ако той е избраникът.

Четете още

Невероятна история: Надпис "Гунди е Бог" 
се появява в църква!

Невероятна история: Надпис "Гунди е Бог" се появява в църква!

Иво Сиромахов: За мен Гунди беше вълшебник

Иво Сиромахов: За мен Гунди беше вълшебник

Гунди с паметник до края на май

Гунди с паметник до края на май

Синът на Гунди разкри чий фен е Блатечки

Синът на Гунди разкри чий фен е Блатечки

Реклама
Реклама
Реклама