Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14600188 www.bgdnes.bg

Луна пак ИЗРИГНА: Управляват ни престъпници!

"Биг брадър" беше по-интересен от драмите на политиците

"Наесен, ако върнат "Биг брадър", ще е по-интересен от постоянните драми на политиците." Така певицата Луна коментира пред "България Днес" постоянните сътресения, които се случват в държавата. Преди дни прокуратурата вдигна от трупчетата разследването "Барселонагейт", което е пряко свързано с Бойко Борисов.

"Управляват ни престъпници! Но нищо няма да се промени. Всичко, което се случва, е да се замажат очите на хората от по-важните неща. Но за тях никой не говори. Политиката в България е мъртва много отдавна. И докато българските граждани избират едни и същи политици, промяна у нас никога няма да има. Аз планирам свои нови политически инициативи, но за тях ще говоря, когато му дойде времето", категорична е Луна.

Реклама

Певицата бе кандидат за президент на последните избори за държавен глава. Въпреки че не успя да събере подкрепа, изпълнителката на "Бягайте крачета" не се отказва. И е категорична - дойде ли вотът, ще е в листите. По думите й само тя може да оправи България.

"Това, което се случва, е пълна гавра с народа. Обикновените хора страдат заради тези измамници. Бедните стават още по-бедни, но на онези в парламента не им дреме. Ще умрем от глад, но никой не мисли. Великите политици гледат само своето канче. Всичките скандали са нагласени. Протестите срещу Радев са платени, сигурна съм", довери още пред вестника Луна.

Наскоро певицата посещава родния си Шумен. Остава втрещена от начина на живот на местните.

"Те нямат пари. Чудят се как да свържат двата края. Вечерно време светят с фенерчета, за да пестят. В магазина всичко е скъпо. И за това са виновни само онези от Народното събрание, защото позволяват това да се случи", каза още Луна.

Изпълнителката е категорична, че отново ще влезем в спиралата на изборите. Въпреки че ПП-ДБ и ГЕРБ се разбраха най-накрая за мандата и министрите, певицата е категорична, че управлението им няма да продължи дълго. По думите й народът ще ходи до урните на всеки няколко месеца.

"Сякаш политиците искат точно това. Радев също е доволен, че той ще съставя кабинет. Не виждам как едни крадци ще се разберат с други измамници. Избори пак ще има. И то скоро. Не вярвам кабинетът да изкара дълго. Аз отдавна се отказах да гласувам за тези хора. Не давам вота си за никого. Дано и тези, които си продават гласа, разберат, че с едни 50-100 лв. няма да си оправят живота. И заслужават нормален живот", каза още по темата кандидатът за президент от 2021 г.

Луна е на мнение, че тя е единствената, чиято кампания не е с "мръсни" пари. По думите й останалите пръскат милиони, "за да излъжат" хората.

"Ще им дойде акълът, че съм единственият честен кандидат за каквото и да е било. Всички останали вземат пари от сивата икономика. То е й видно", добави още Луна, която преди месеци поиска от лидера на "Има такъв народ" Слави Трифонов да й върне парите, които е спечелил на неин гръб.

Четете още

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Радев ще се откаже от властта

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Нямаше какво да ям!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Фолкпевицата Луна: Политиката в България удари дъното!

Луна изгря с нова визия

Луна изгря с нова визия

Реклама