Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14610783 www.bgdnes.bg

Световен шампион налага забрани на бившата

Световният шампион с Аржентина Родриго де Пол заряза бившата си съпруга Камила Хомс заради друга, но това не му пречи да й налага забрани. Футболистът не иска да позволи на майката на децата си да участва в шоуто "Байландо 2023".

Бившата тенисистка и модел е приела предложението на продукцията. Така тя ще бъде една от участничките в известното танцувално риалити шоу, излъчвано по телевизия "Америка". 

Реклама

Участието на Камила в предаването е вбесило бившия й съпруг Родриго де Пол. Първо опитал да й забрани изобщо да се изяви в шоуто. След като не успял, наложил няколко табута на Хомс. Той й забранява децата им да се появяват по телевизията, както и бившата му да говори за него. 

Родриго заряза Камила заради връзка с певицата Тини Стосел. В момента Де Пол е сгоден за изпълнителката. Тя също не е доволна от участието на бившата му съпруга в предаване, в което е лесно да си представим, че ще говорят за любовния им триъгълник. Причината е, че имиджът на Тини сериозно може да пострада от това. 

Самата Камила отскоро има нов мъж до себе си, след като преболедува измяната на Родриго. Моделката отново е с футболист - Хосе Соса от "Естудиантес".

Четете още

Де Пол се жалва от бившата

Де Пол се жалва от бившата

Модел "изтръсква" Родриго де Пол

Модел "изтръсква" Родриго де Пол

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама