Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14633080 www.bgdnes.bg

Дъщерята на Кичка идва на ЧЕРНОМОРИЕТО за юбилея си

Кристи-Жаклин Зарпас, дъщерята на Кичка Бодурова, ще отпразнува 30-годишния си юбилей в България това лято. Това разкри именитата й майка, която вече се е прибрала у нас и подготвя няколко концерта. Всяка година по това време Кичка се връща в България. Изпълнителката разкри, че вече е отседнала в Несебър, където прекарва ваканцията си.

Певицата издаде 30-тия си пореден албум "Надежда и тъга". Тя ще представи песните си на 1 юли в Летен театър Варна, на 17 юли в Летен театър Бургас и на 14 август в летния театър в Несебър. Преди това на 23 юни тя ще участва в благотворителен концерт в Плевен, който ще е посветен на деца без родители. Кичка разкри, че куфарът с тоалетите й първоначално бил загубен от аеропревозвача, но още на другия ден й бил доставен в дома й.

Реклама

"Момичетата са прекрасно, добре са. Кристи става на 30 тази година и ще си дойде тук за концерта във Варна. Една седмица по-късно е юбилеят й и решихме да празнуваме рождения й ден на българска земя. Кристи завърши магистратура и кара докторантура. Все още е учителка", заяви Бодурова за родната си дъщеря в предаването "На кафе" по Нова телевизия. Певицата осинови и дъщерята на брат си Магдалена, която е имала голям здравословен проблем, но вече е напълно здрава.

"Магдаленка като малка много обичаше да пее. Тя също ще си дойде. Остана й още 1 семестър, учи математика. С нея имахме малко проблеми, когато заминахме за там. Пипнах й гърлото, защото ми се стори малко надуто. Лекарите направиха биопсия и се оказа, че тя има най-лошото... Махнахме цялата щитовидна жлеза. Сега вече тя е добре. Но това беше голямо изпитание за нея. Тя е моят герой. Важно е всичко да се хване в началото. Тя ми каза: "Лельо, ми спаси живота"".

Четете още

Кичка: Панайот сбърка, обиди ме

Кичка: Панайот сбърка, обиди ме

Ето я порасналата осиновена дъщеря на Кичка Бодурова

Ето я порасналата осиновена дъщеря на Кичка Бодурова

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама