Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14732926 www.bgdnes.bg

Тони Дачева кара само след проверка на колата

Богдан Томов ходи на сервиз, Въргала не слиза от мотора, Тони Димитрова разчита на шофьор

Колите си за лятото подготвят родните звезди. На повечето от тях ще им се наложи доста да пощъкат насам-натам, особено по морето, защото програмата им е много натоварена с участия. Затова, преди да поемат на път, всички внимателно проверяват возилата си.

Реклама

Най-стриктна в това отношение е Тони Дачева.

"Преди да тръгна на път, трябва да се уверя, че всичко ми е изрядно, защото половината от живота ми минава в колата. Автомобилът е едно от най-важните неща по време на участия. В момента разчитам на това, че имам нова кола и нямам сериозни проблеми с нея" - каза "майката на попфолка". И допълва: "Предполагам, че това лято ще успея да съчетая почивката с работата. При всички случаи ще отидем с детето някъде по нашето Черноморие. Надявам се, че ни предстои едно хубаво лято. Да работим и да се забавляваме".

"През лятото ще съм работен и няма да почивам. Има и такива хора като мен, които само работят и не почиват" - казва Боби Лазаров, водещ на времето по Би Ти Ви. Той не кара кола изобщо и не се вълнува от автомобили.

Никога не пропуска в началото на летния сезон да смени всички филтри, маслото, както и внимава гумите винаги да бъдат изрядни певецът и водещ Богдан Томов.

"Не разбирам от коли и винаги в началото на лятото отивам в сервиза на един приятел, който ми казва какво трябва да се направи. Много съм грижовен в това отношение, защото просто не разбирам."

Певецът е категоричен, че един автомобил задължително трябва да се подготвя и за лятото, и за зимата. "Просто не трябва да рискуваме" - допълва Томов.

Иначе певецът ще почива в любимия му Свети Влас. "То е неизбежно за мен. В тези времена човек трябва да подпомогне българския туризъм, колкото и да сме недоволни и да мрънкаме за разни неща" - каза знаменитият певец.

Реклама

Шофьор на заплата, който се занимава със състоянието на джипа й, защото тя не кара, има Тони Димитрова. Певицата е изкарала шофьорска книжка, но просто не желае да седне зад кормилото.

"Лятото ще изкарам по пътищата. Имам много концерти, турне, доста участия и покани. Иначе смятаме с дъщеря ми за малко да се разходим до Дъблин" - споделя певицата.

"В момента съм с мотора и само това ме интересува. Иначе лятото съм на репетиции с Аня Пенчева, но за това ще разкажа по-нататък. Засега никъде няма да почивам" - казва Влади Въргала.

"Изпразвам всичко, останало от зимата, от багажника. Винаги нося в колата шапки и дрехи за мен и за децата. Обикновено през юни ги вадя от там" - каза със смях синоптичката Ева Кикерезова. В момента тя почива в Северна Гърция, където тя и мъжът й имат къща.

"Тази година ще пропуснем Българското Черноморие. Чисто икономически тук ни излиза доста по-изгодно. Една шопска салата в ресторант на плажа струва 3,50 евро. И винаги ти правят комплимент" - категорична е Кикерезова.

Текст под снимки:

Четете още

Певицата Тони Дачева пред "България Днес": Глобите за палави ученици са добра идея

Певицата Тони Дачева пред "България Днес": Глобите за палави ученици са добра идея

Тони Дачева с милион алени рози за имения си ден

Тони Дачева с милион алени рози за имения си ден

Реклама
Реклама
Реклама