Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14815485 www.bgdnes.bg

Цветелина Грахич: СЛАВИ МЕ ИЗРИТА БЕЗ ПРИЧИНА. СРИНАХ СЕ И ПЛАЧЕХ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

Без причина Слави Трифонов е уволнил Цветелина Грахич. Тя е преживяла много тежко раздялата с Дългия и изпаднала в депресия. Това разкрива самата певица, която вече се е съвзела от неочаквания удар.

„Преди шест години работех в едно шоу. Бях уволнена от него без конкретна причина. Голямото овикване започна след един концерт, на който обърках две фрази от „Притури се планината”. Но на сцената аз веднага се усетих и поправих грешката си, така че никой не я забеляза”, разказа Грахич пред Нова телевизия. 

Реклама

Тя отказа да сподели какво е чула по свой адрес с обяснението: „Това си е моята болка, моята история”.

Със сълзи на очи певицата призна, че е преживяла много тежко уволнението си. „Бях се сринала, от сутрин до вечер само плачех. Живях с тази болка четири години. Това рефлектира и върху здравето ми в един момент. Започнах да отслабвам. Имах и други проблеми, които не искам да споделям, защото съм ги преживяла. Но не съм посягала към наркотиците и алкохола”, каза още Грахич.

Тя е категорична, че никога не се е възползвала от това, че шеф ѝ е бил Слави Трифонов, „както много хора правеха и продължават да правят”.

„Усещах напрежение през последните си няколко години в „Ку-Ку бенд”. Не знам защо виждаха в мен, че искам да вървя солово. Моят приятел е ром и смятам, че и това допринесе за всичко случило се”, откровена бе певицата. И допълни, че има съмнения кой е повлиял за отстраняването ѝ от групата, но отказа да спомене конкретно име.

Грахич говори и за отношенията си с продуцента Николай Пашев.

„Той се държеше строго с всичките си изпълнители с изключение на мен. Мисля, че той е просто един мечтател с извънземни мечти, които няма как да се реализират в нашата държава. Именно големите му мечти го докараха до това положение – че едно дете си отиде от този свят”, каза Грахич, визирайки трагичната смърт на колегата си Денис Теофиков.

Четете още

Потрошен крак състарява Слави Трифонов

Потрошен крак състарява Слави Трифонов

Мутри пребиват ГЪМЗАТА и отвличат певицата му

Мутри пребиват ГЪМЗАТА и отвличат певицата му

Няма да продават родната къща на Слави

Няма да продават родната къща на Слави

Слави проходи!

Слави проходи!

Реклама
Реклама
Реклама