Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14857155 www.bgdnes.bg

Ето я рецептата на ДАНЧЕТО ХРИСТОВА за вечна младост

Певицата е в топформа, готви се за двоен юбилей

Обичаната естрадна легенда спира времето с лимонов сок и салати

Данчето Христова не мърда!

Годините минават покрай певицата, без да оставят тъжния си отпечатък на отлетялото време, и за това си има причина. Обичаната естрадна легенда не крие своите тайни за добра форма и хубав живот. Още преди години в свое откровено интервю Христова споделя някои от своите ритуали.

Всяка сутрин Данчето започва с прясно изцеден лимонов сок, в който е добавила лъжичка сода бикарбонат. Напитката се пие на гладно и действа пречистващо на целия организъм. Отстранява ефективно токсините, засилва нивото на имунната система и прогонва болестите.

Реклама

Медици препоръчват на хората с по-слаб стомах и тези, които страдат от язви или гастрит, да се посъветват с лекар за употребата на лимони в своето дневно меню.

Йорданка Христова спазва и някои други правила, които и помагат да бъде в топформа. Певицата не се храни вечер, пие много вода и не прекалява с нищо. Когато реши да се подложи на диета, Данчето набляга на зелени храни и своя любим мурсалски чай без подсладители.

Зеле, краставици, тиквички, спанак и броколи са сред най-добрите приятели на естрадната изпълнителка. Позволява си и месо, но само на обед, чисто и по малко.

Здравословният режим се отплаща щедро на Йорданка Христова и тя с усмивка се подготвя за тазгодишния си двоен юбилей. Първо ще отпразнува своята 80-годишнина на 10 септември, а на 21 ноември в зала 1 на НДК ще отбележи подобаващо 60 години на сцена.

Да е жива и здрава!

Четете още

Данчето Христова: На толкова години съм без операции!

Данчето Христова: На толкова години съм без операции!

Йорданка Христова: Имаше ЛЮБОВ между мен и Фидел Кастро!

Йорданка Христова: Имаше ЛЮБОВ между мен и Фидел Кастро!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама