Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14867375 www.bgdnes.bg

Лео целува булката на две сватби

Едната на Ботуша, другата в София

Няма повече "Градина", няма повече "Смокиня", Лео ще се жени в чужбина! 

"Точно 365 дни остават до съдбовното "Да" , похвали се Лео в мрежите.

Лео Бианки предложи брак на любимата си Лучия в началото на 2023 г. Семейството се радва на 18-годишен съвместен живот и прекрасни 9-годишни близначета. Феновете тръпнат в очакване след романтичното му предложение в Италия. Бианки предложи на половинката в родния си град с голяма изненада. Певецът прекъсна комедийно шоу, за да падне на колене пред любимата си на сцената с думите: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?". Цялата публика избухнала в аплодисменти от възторг.

"Надяваме се да е весело. Ще имаме музика на живо и не искаме да е обикновена сватба", сподели любимеца Лео пред екипа на "България Днес". Готвачът сподели, че предложението на Лучия е втората най-важна стъпка в живота му, а решението за датата на сватбата вече е взето. "Запазихме място в Италия. Датата е 6 юли 2024 г., а церемонията ще е в близост до нашия град Анкона", похвали се Лео.

Реклама

За сватбата някои от роднините на младоженците ще пътуват около 1000 км. Близките приятели на двойката не могат да си го позволят. Лео сподели: "Имам много приятели като Део, Играта, Рафи, за които ще ни е трудно да организираме пътуването. Не искаме да ги ангажираме". За това шеф готвачът ще организира и празненство в София. За младата двойка женитбата не е толкова фундаментална, а Лео сподели, че близначетата им са били част от причината да го направят. "Това е мечтата на нашите деца, за нас не е толкова фундаментално. Ние сме заедно от 18 години и не виждам голяма разлика освен един документ", откровеничи Бианки. 

Лео Бианки говори за сватбата с половинката си Лучия и в предаването "На кафе" пред Гала днес. Едва сега се решават да станат и законни съпрузи, след постоянния натиск от двете им момчета близнаци Матия и Николо, които тази година ще станат на 10.

"Решихме, че наистина вече е време да го направим. За нас е само един документ, но ако е важно за децата, ще се оженим. Решили сме да няма църковен брак", каза Лео.

"Сватбата ще бъде в Италия, но и тук в България след това ще направим нещо по-малко. Да има за всички приятели", добави очарователната Лучия.

Популярният италиански ресторантьор влезе в ролята на музикален изпълнител с ново парче, на което сам е написал текста.

"Написал съм я в един труден и тежък момент, когато не бях много добре със здравето", каза Лео. Наскоро той пребори остър гастрит, но до последно се страхувал да не чуе диагнозата рак на стомаха.

"Отворих италиански ресторант и на морето. Почти всеки уикенд ходя в Лозенец", добавя Лео Бианки.

Четете още

Лео Бианки оздравя, пребори грип и болен корем

Лео Бианки оздравя, пребори грип и болен корем

Топготвачът Лео Бианки категоричен: Военното обучение отнема детството!

Топготвачът Лео Бианки категоричен: Военното обучение отнема детството!

Реклама
Реклама
Реклама