Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14889347 www.bgdnes.bg

Бившата на Теофиков диша райски газ с ново гадже

*Година и половина след смъртта на певеца 

*Влюбените се забавляват на макс в дискотека на морето 

Бившата половинка на покойния фолкпевец Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова, заби ново гадже.

Новината за това споделиха читатели на "България Днес", след като видяха екзотичната брюнетка да се целува с неизвестен мъж в дискотека в Созопол. Двамата изглеждали лудо влюбени и постоянно танцували заедно на фона на силната музика.

Реклама

"Новият приятел на Алекса я придружаваше навсякъде, дори ходиха до тоалетната заедно. Изглежда нещата между тях са сериозни, защото усмивката не слизаше от лицето й", споделят пред вестника очевидци. По думите им купонът бил на макс, тъй като влюбените постоянно дишали балони с райски газ, въпреки че в края на юли 2022 г. парламентът забрани продажбата на диазотен оксид на непълнолетни и употребата му в закрити обществени места. А дискотеките са точно закрити пространства и продажбата там е абсолютно незаконна.

"Забраната изобщо не спираше Алекса, за да употребява райски газ. Новото й гадже постоянно плащаше за балоните и я глезеше с всичко, което пожелае", разказват читателите на "България Днес".

Разбира се, почитателите на гримьорката продължават да свързват името й с това на починалата звезда Теофиков, тъй като периодично Алекса се жалва в социалните мрежи колко й липсва Денис. Част от феновете й я попитаха дали е успяла да забрави за певеца, дали го е прежалила и с какво ще го запомни. "Денко никога няма да бъде забравен, докато съм жива, но трябва да продължа напред", обясни Алекса.

Покойната попфолк звезда и Алекса бяха гаджета дълго време, а помежду им имаше силна и чиста любов. Преди няколко месеца брюнетката сподели невиждана тяхна снимка в социалните мрежи, но посланието към нея провокира десетки коментари.

"Няма те, а навсякъде те виждам. Дай ми за последно пак да те погаля, в очите твои аз да се удавя. Душата в мен отново съживи с твоите зелени и дълбоки очи. Само те поддържат любовта ми жива и отново правят ме щастлива. Никой болката ми не разбира, как сърцето в мен умира. Адът на земята появи се, щом в рая ти качи се... Вечно твоя ще остана... Душата моя ме предава и сърцето мое вкаменява. Твоя Лексчо. Обичам те", пише Алекса.

Стихът явно е авторски на гримьорката, която трябваше да пусне баладично парче. Въпреки това Алекса сподели, че е стопирала първата си солова песен, която дори има клип.

"Не усетих средата и реших да не пускам песента", каза красавицата.

Четете още

Чалга дива се обясни в любов на Денис Теофиков

Чалга дива се обясни в любов на Денис Теофиков

Мистерията със смъртта на Денис Теофиков се заплита

Мистерията със смъртта на Денис Теофиков се заплита

Реклама
Реклама
Реклама