Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14974270 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът" Виктория научила български от сериали

Виктория Капитонова не искала да комуникира с руснаци у нас

Победителката от първия сезон на "Ергенът" Виктория Капитанова научила български, като гледала сериали. Красавицата е рускиня. Но едва на 16 г. решава да учи в България. Стяга куфарите от бившия Съветски съюз и се запътва към родината ни. Капитонова не знае и дума на български, въпреки че и двата езика са славянски. И имат сходства.

"Езика го научих, гледайки сериали. В един момент си хванах гадже българин и това ми помогна още повече да започна да говоря. Курс така и не изкарах", споделя Капитонова, която бе избрана от Виктор, но двамата така и не стигнаха до сватба.

Реклама

Виктория признава, че избягва да общува с руснаци и говорещите езика. В университета имало доста нейни братя и сестри, но красавицата категорично отказвала да си комуникира с тях. Каква е причината, Вики мълчи.

"В университета общувах предимно с хора, които имат интереси като мен, без значение от националността им. Имаше доста рускоговорящи, с които нямах никакво желание да комуникирам", казва още Капитонова.

Въпреки че си има сериозен приятел, Виктория не смята някога да го покаже публично, категорична е самата тя. Дали това е, защото той е по-възрастен от нея, или просто не иска да става светска личност, можем само да гадаем.

"Не мисля особено за дете и семейство. Когато му дойде времето, тогава", довери още секси рускинята.

Четете още

Отказала на "Ергенът" си хвана младо гадже

Отказала на "Ергенът" си хвана младо гадже

Победителката от "Ергенът 1" си имала гадже преди шоуто

Победителката от "Ергенът 1" си имала гадже преди шоуто

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама