Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15053579 www.bgdnes.bg

Садист рязал миска с макетно ножче, когато била на 13 г. Венцислава Тафкова с емоционален разказ

И миска е била наръгана с макетно ножче по подобие 18-годишната Дебора.

Става дума за красавицата на  Венцислава Тафкова. Пловдивчанката, която е "Мис България 2020", е била жертва на тормоз, когато била тийнейджър. За разлика от Дебора, обаче Тафкова, няма 400 шева. Но се размина на косъм едната й ръка да остане неподвижна.

"Бях едва на 13 години, когато ми забиха макетно ножче в ръката и се разминах на половин милиметър от това да не мога да движа ръката си цял живот. И знаете ли какво изпитваш в този момент? Срам! Дълги години ме беше срам от този белег, който редовно се мъчих да прикривам“, написа Тафкова в пост в Инстаграм.

Реклама

"Каниха ме като гост в тв предавания, където постоянно се опитвах да прокарам моята кауза, но бързо бях прекъсвана с "по-интересни“ въпроси за корекциите, които нямам! Докато не започнем да даваме гласност на проблемите, които крием от СРАМ, ще се молим да не се случват такива издевателства над близките ни“, възмутена е Тафкова.

"Искам да покажа на младите момичета, че няма от какво да се срамуват. Сигурна съм, че има жени с неразказани истории поради срама какво ще си кажат другите! Жалко, че трябваше да се стигне до 400 шева, за да се обърне внимание на наболелия проблем. Жалко, че стана "модерен“ едва сега! Жалко, че такива насилници в повечето случаи се разминават с наказание за лека телесна повреда и пробация. А за средна такава наказанието е до 6 години лишаване от свобода. Но излизат от затвора след 2-3. Според вас това справедливост ли е? Или е срам!??“, гневна е Тафкова.

Четете още

Известни музиканти предлагат на нарязаната Дебора да стане певица

Известни музиканти предлагат на нарязаната Дебора да стане певица

Известни скочиха в подкрепа на Дебора

Известни скочиха в подкрепа на Дебора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама