Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15156862 www.bgdnes.bg

Николета отрече да са й бръснали главата

Пълзят лъжи и фалшиви новини, че мутри били остригали Лозанова и Глория 

Малко след избухването на случая от Стара Загора много родни знаменитости излязоха с потресаващи истории за домашно насилие. Случаят с изкусителките Николета Лозанова и Глория далеч не е такъв. Двете бяха наклеветени, че претърпели ужасяваща подобна случка по време на мутренските години.

"Преди 14 години, когато тя бе официална любовница на Жоро Главата. Тогава обаче палавата брюнетка му кръшнала с друга мутра и за наказание той, без много да му мисли, й отрязал конската опашка до кожа, хвърлил кичурите коса в тоалетната и пуснал водата", разказаха няколко лъжливи медии за Ни Ло.

Реклама

Глория побърза да защити себе си и Лозанова като написа в мрежите: "Ще сезирам моите адвокати за клевета! Никога в моя живот не се е случвало подобно нещо! Как не ви е срам да трупате кликове, лайкове и рейтинг на фона на тази трагедия в Стара Загора".

Водещата на "Папараци" веднага застана до думите на приятелката си и написа: "Приказки от 1001 нощ...", на което Глория отговори: "Да Ники, много, много жалко за тях! Всеки ден научавам нещо ново за себе си".

А медиите допълниха: "Уплашена, Николета не смеела да предприеме нищо. Страхувала се да не бъде наръгана с ножица. Но Главата постъпил джентълменски и се задоволил само с бръснарската процедура".

Борбата с дезинформацията и фалшивите новини продължава, а най-голямата мишена все още са попфолк хубавиците.

Четете още

Бум на великденски бебета, вижте кои известни родиха и забременяха на Възкресение Христово

Бум на великденски бебета, вижте кои известни родиха и забременяха на Възкресение Христово

Неймар честити на щерката на Ни Ло и Божинката

Неймар честити на щерката на Ни Ло и Божинката

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама