Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15559921 www.bgdnes.bg

Бременната Мадлен Радуканова вдига сватба. Вижте кога!

Сватба за Мадлен Радуканова ще има чак след като роди второто си дете. Това разкри олимпийската шампионка по художествена гимнастика в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Репортерка на предаването се включи на живо от дома на спортистката и нейната половинка - олимпийския шампион по джудо Божидар Темелков.

Реклама

"За момента може и без сватба. И двамата не го искаме толкова силно. Мадлен не желае да е бременна булка", допълни джудистът, който се оттегли от активна състезателна кариера и вече тренира деца, докато очаква с мадлен първата си рожба.

"Доста често сме си говорили, че искаме да бъдем млади родители. Случиха се бързо нещата, за което сме много щастливи. Сигурна съм, че ще справим. Ще разчитаме на подкрепа и помощ на нашите родители", посочи дъщерята на футболния треньор Милен Радуканов, която е бременна в 24-а седмица.

Всеки ден Мадлен следи в интернет модели и цени на бебешки количк, дрехи и всичко останало, необходимо за едно пеленаче. "

Това е един от най-вълнуващите моменти на бременността. Обичам да домакинствам - да чистя, да готвя, да подреждам. Единствено не обичам да сгъвам дрехи, но Божидар ме замества много добре в това", допълни златното момиче.

Четете още

Златното момиче Мадлен Радуканова става майка

Златното момиче Мадлен Радуканова става майка

Златното момиче Мадлен Радуканова:
Плаках шест часа след грешка

Златното момиче Мадлен Радуканова: Плаках шест часа след грешка

Златното момиче Мадлен Радуканова:
Отлагането на олимпиадата бе за добро

Златното момиче Мадлен Радуканова: Отлагането на олимпиадата бе за добро

Радуканова хвана гората

Радуканова хвана гората

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама