Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15606649 www.bgdnes.bg

Вкусна пица за Амазонките спечели Михаела Тодорова

Безстрашната Михаела Тодорова спечели третата кастинг битка в "Игри на волята" 5 по Нова телевизия. Въпреки изоставането си заради контузия, която получи още в началото на играта, тя успя да обърне двубоя срещу опитната акробатка Виктория Пенелова. Така Михаела си извоюва предложение от Димо Алексиев за участие в All Stars сезона на "Игри на волята". Такива вече си спечелиха и победителите от предишните два кастинг сблъсъка - Филип Атанасов и Андрей Гридин.

По време на битката претендентката Виктория Пенелова се представи много достойно. Тя успя да покаже качества на всички елементи, изискващи физическа сила и впечатли всички с уменията си в плуването. Виктория първа стигна до финалния елемент от играта - дракона, но опитът на Михаела надделя. 

Реклама

Амазонките имаха нелеката задача да заложат на една от двете дами. Те избраха Михаела, а битката й с Виктория до последната секунда ги държеше в напрежение. При грешен залог Амазонките трябваше да изпратят един от своите в Чистилището. Това най-вероятно щеше да бъде един от пленените мъже - Гатьо, Момчил и Цветелин, защото женската коалиция между Оряшкова, Ситнилска, Мудева, Ива и Теодора за момента изглежда непоклатима. Правилният залог донесе вкусна пица за награда на Амазонките, които за трета поредна седмица се налага да оцеляват в суровите условия на Дивата река. 

В следващия епизод на "Игри на волята" Старейшините ще научат тежката новина, че остават само шест след отпадането на Васил и заминаването в Чистилището на Мартин-Елвиса. Напрежението в племето на Амазонките ще расте, а Гатьо и Цветелин ще заговорят за умишлен саботаж на териториалната битка, за да изпратят отново жените на реката. Дали ще успеят да привлекат и Момчил на своя страна?

Реклама

Четете още

Васил от "Игри на волята" остана шокиран от себе си

Васил от "Игри на волята" остана шокиран от себе си

ИЗНЕНАДА! Рълев-1 печели "Игри на волята"

ИЗНЕНАДА! Рълев-1 печели "Игри на волята"

Реклама
Реклама
Реклама