Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15612670 www.bgdnes.bg

Пробив! България има още една порно звезда - Вели Отвертката

След креватния успех на Диана Габровска 

Силиконовата брюнетка разби интернет в тройка с двама мъже 

Вели Отвертката е втората голяма българска порнозвезда!

Такава корона поставиха на силиконовата брюнетка хиляди потребители, които са гледали най-новото й хитово видео.

Младата сексуална хищница тръгва по стъпките на Диана Габровска, която е първата ни голяма звезда в порното и вече натрупа сериозен опит от 18+ филми, които продуцентска компания заснема в съседна Гърция.

Реклама

За пръв пръв Вели участва в порно с мъже, като на клипа е в тройка с двама юнаци. Досега изкусителката пускаше видеа, на които е сама, и нямаше участие в горещите сцени на други хора. Отвертката вероятно сериозно е решила да влезе в дебрите на порноиндустрията, тъй като онлайн се разпространява и лесбоклип, в който си раздава еротични ласки с друго момиче.

 

От няколко години Вели има сериозно присъствие в интернет, като трупа все по-голяма популярност. Девойката влиза в различни образи, а нейна запазена марка е да се шегува по време на еротичните сцени. В клиповете разтропаната мадама води диалог с гледащите я, като нейна запазена марка става репликата "Здравейте, момчета". Впоследствие се появи и видео, на което се вижда как прави орална любов на неизвестен мъж, но нивото беше прекалено аматьорско. Докато при първата й тройка си личи, че е вложено повече професионализъм при заснемането.

Вели има стотици хиляди последователи в социалните мрежи. Стана известна и с комедийните си клипове, на които страстно яде дюнери или обикаля по железарски магазини. Вели получава прякора Отвертката заради самозадоволяване с ръчния инструмент в едно от порновидеата си.

Четете още

Порнозвездата Вели Отвертката яхна магаре и ушите му щръкнаха (СНИМКИ)

Порнозвездата Вели Отвертката яхна магаре и ушите му щръкнаха (СНИМКИ)

Порнозвезда награби Краси Радков

Порнозвезда награби Краси Радков

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама