Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16051127 www.bgdnes.bg

Везенков без гадже в САЩ, страда за пищната Николета

Двамата въртят телефонна любов, Николета и българинът са пламенни в социалните мрежи

По приятелката си страда Александър Везенков. Баскетболистът и гаджето му трябва да поддържат любовта си от разстояние и да свикват с новата ситуация. За момента двамата са му намерили цаката.

Реклама

Сърца и огнени пламъци си изпращат Везенков и приятелката му Николета Елефтериаду в социалните мрежи, убеди се "България Днес". Но всъщност любовта между двамата в момента никак не е лесна.

Докато българинът започна да жъне успехи в НБА с екипа на "Сакраменто Кингс" и да се радва на добри отзиви за представянето си, Никол трябва да остане в Атина. Красивата брюнетка е състезателка по водна топка, както и националка на страната си, а също така трябва да завърши и образованието си. Затова на влюбените се налага да използват социалните мрежи, за да поддържат контакт. Днешната "телефонна любов" е осъществява с видеовръзка, но въпреки това си остава дистанционна. Часовата разлика също е пречка, тъй като между Гърция и Калифорния има девет часа разлика и е трудно на двамата да напаснат времето си за разговори предвид и ангажиментите им.

На влюбените им държи още от неотдавнашната възможност да бъдат заедно. В края на август Везенков и възлюбената му прекараха няколко незабравими дни на остров Закинтос в специално наета къща с басейн. "Лято за запомняне", озаглави тогава публикацията си в социалните мрежи сексапилната брюнетка. В първата седмица на август хубавицата бе у нас, за да отпразнува 28-ия рожден ден на любимия си в Ботевград.

Двамата официализираха връзката си в началото на годината, след като пуснаха снимки от сватбата на вече бившия съотборник на българина в "Олимпиакос" Костас Слукас.

Четете още

Везенков ДЕБЮТИРА в НБА с тройка и победа

Везенков ДЕБЮТИРА в НБА с тройка и победа

Везенков готов за битка срещу Леброн

Везенков готов за битка срещу Леброн

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама