Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16365408 www.bgdnes.bg

Коко от "Фермата" ЗАРЯЗАЛ гадже след съвет от телефон на доверието

Един от най-атрактивните участници във "Фермата" Костадин разкри пред цяла България своя метод за това как се къса с гадже, което вече не обичаш.

Коко се включи в игра, при която всеки от участниците разказа по две истории за себе си - едната истина, а другата - лъжа. Съотборниците трябваше да разкрият коя е "фалшивата новина". Бившият футболист започна с твърдението, че е изхарчил цялата си първа заплата за джанти за колата. Вторият разказ беше далеч по-пикантен. "Като ученик звънях на телефон на доверието, за да питам как да скъсам с гаджето си", изстреля Костадин.

Реклама

Кое е истина, и кое лъжа? Оказа се, че случката с автомобилните джанти е напълно измислена. Но тази с телефона на доверието е съвсем реална!

Коко добави и още подробности за забавната случка от ученическите му години. "В училището дойдоха хора, които ни разказаха за този телефон на доверието и ни увериха, че каквито и проблеми да имаме, можем да се обадим на въпросния номер и да получим съвет - сподели Костадин. - Аз така и направих. Обадих се и попитах как да скъсам с гаджето по най-безболезнения начин. Посъветваха ме да  напиша писмо." 

А в самото шоу отново беше горещо. Последните два пендара за фермерско умение заслужено отидоха при Жоро, който беше по-бърз от Кенан с цепенето на дървените трупи.

"Смятам, че отборът ми ме вижда като човек, който да ги преведе през дълбокото и дори да ме е страх, аз ще го направя", коментира Жоро през сълзи от радост. Преди това осемте пендара за изпълнението на седмичните задачи и занаят отидоха в сандъчето на Канатица.

Предстоят решителни дни за участниците във "Фермата", като кръгът от играчи постепенно се стеснява.

Преди дни Актрисата Присияна Люцканова напусна предаването. Това стана след като отново на церемонията по отстраняване отиде отбор Елбетица. Съотборниците на Присияна и Георги трябваше да избират кой между тях да си тръгне. Ктегоричното решение беше да напусне Присияна. "Много съм благодарна за цялото преживяване и за запознанството с тези хора. Ние имаме такъв душевен синхрон с тях, че по-добре нямаше как да стане... Елбетица винаги е водила и винаги ще води", сподели Приси.

Четете още

ПРИСЪДА! Изгониха актрисата Присияна от "Фермата"

ПРИСЪДА! Изгониха актрисата Присияна от "Фермата"

Победителката от "Фермата" Веселка вдига тежка сватба през лятото

Победителката от "Фермата" Веселка вдига тежка сватба през лятото

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Кенан и Теодора от "Фермата" се помириха

Иван и Андрей въртят черно тото във "Фермата", тайно залагат кой ще спечели

Иван и Андрей въртят черно тото във "Фермата", тайно залагат кой ще спечели

Реклама
Реклама
Реклама