Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16411469 www.bgdnes.bg

Мартин Елвиса БЕСЕН: Денислава, не те ли е срам, когато се гледаш по телевизията?

Голямата изненада в „Игри на волята" Мартин Николов-Елвиса разказва откровено за отношенията си с останалите участници във формата. Бившият на Емануела не се изказа никак ласкаво за Денислава.

Блондинката била най-голямото му разочарование. 

„Единственият човек, който аз чувствах близък в предаването беше тя - обяви Елвиса в "На кафе". - Говорехме си по цял ден и си споделяхме какви ли не неща. Дори в синхрони тя е казвала, че съм единственият на когото вярва. Единственият, който ще остане зад нея, ще я пази. Плака, когато си тръгнах. Мислех, че сме много добри приятели. Никога не съм мислил, че тя ще предпочете мен пред майка си. Беше ми ясно, че ще играе с нея. Затова на единия съвет я попитах: „Ти щеше ли да играеш с мен?". И тя отговори положително. По никакъв начин не съм й бил сърдит. Разделихме се супер приятелски в "Игрите". Но когато излязох и гледах, видях как не спира да ме храни – как съм ги манипулирал, как било възможно всички да ми се връзват на акъла и т.н. Обадих й се и я попитах дали не я е срам, когато се гледа по телевизията. Извини ми се, но не съм приел извиненията й. В момента тя се опитва да оправи образа си..."

Реклама

Самят той признава, че образи като него не се харесват на всички.

„Бях си поставил илюзорната цел да стигна по някакъв начин до финалната осмица, но не съм имал големи надежди да го направя. Това, което се случи, за мен беше сюрреалистично", категоричен е  Елвиса.

Мартин застава зад думите си спрямо Мастагарков, защото гледайки предаването е видял предателството от негова страна. И Виолета го е потвърдила.

„В продължение на четири дена си говорим как Дунев не трябва да бъде капитан, защото ме прецака миналият път и му нямаме доверие. Капитан трябваше да бъда аз или Благо. И той се съгласи. Отиваме на съвета и той в последния момент гласува за Дунев. Помислих, че си прави майтап с мен. Така се настроих против него", обясни Николов.

Елвиса споделя, че в началото е бил изключително респектиран от Дунев, но начинът му на игра е бил потресаващ.

„Той трябваше да излезе като авторитет от „Игри на волята", а стана за посмешище. В играта беше постоянно сърдит и не си говореше с никого, когато го номинирахме. Започна да лъже, да маже...", смята Мартин.

Накрая се вързна и към отношенията си с фолк певицата Емануела. 

„Имах дългогодишна връзка с нея. Но всяко нещо има своето начало и край. Карали сме се, а после сме се събирали около 20 пъти. Има неща, които тя не харесва в мен, дразни се. Аз също. Тя е много пиперлива и избухлива. Бяхме голям огън. Но няма да кажа нищо лошо за нея. Бил съм с нея в продължение на 6 години. Да плюя по нея е като да плюя по себе си. Тя ме изпрати в „Игри на волята"...", признава той.

Четете още

Край! Битката приключи! Рълев триумфира в "Игри на волята" и грабна 100 бона (Видео)

Край! Битката приключи! Рълев триумфира в "Игри на волята" и грабна 100 бона (Видео)

И с контузия Елвиса стигна до големия финал в "Игри на волята" утре

И с контузия Елвиса стигна до големия финал в "Игри на волята" утре

"Змията" Виолета от "Игри на волята":  Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

"Змията" Виолета от "Игри на волята": Доставях пици и продавах коли в САЩ (Видео)

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

СВЪРШИ СЕ! "Сатаната" Мартин отряза главата на "змията" Виолета (Видео)

Реклама
Реклама
Реклама