Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16457923 www.bgdnes.bg

За Евро 2024: Замъци привличат съпругите на англичаните

Търсят глезотии за 2000 евро на нощувка

Съпругите на английските футболни национали планират своя собствена приказка на европейското първенство в Германия догодина и вече се оглеждат в луксозни немски замъци.

Партньорките на играчите отчаяно искат да си пуснат косите, точно както Колийн Рууни и другите съпруги направиха на турнира през 2006 г., след като спазваха строгите правила на Катар по време на Световното първенство миналата година. Там им беше забранено да пият, казаха им да се обличат скромно и ги предупредиха да не пускат силна музика в строгата ислямска страна.

Реклама

Но в Германия следващия юни те ще се радват на по-голяма свобода и не губят време в планиране на турнира. Източник на "Сън" казва: "Те са наели личен организатор на пътуването. Имат идея да наемат немски замък. Тези, които са набелязали досега, са дълбоко в провинцията, заобиколени от гори и защитени от любопитни очи."

Съпругите са проучили петзвездния "Шлосхотел" в Кронберг, където стаите струват до 2000 евро на вечер, както и "Шлос Ауел Бутик" в Ломар. Тези хотели предлагат и услуги с лимузини за гостите, разполагат с масажисти и иконом на повикване и може да се похвалят с услуга за наемане на "Порше". Също така разполагат с коктейл барове, готвачи със звезди "Мишлен" и екип от лични асистенти, които да помогнат при всякакви заявки.

Групата засега включва съпругите на Киърън Трипиър - Шарлот, на Джордан Пикфорд - Меган, на Хари Магуайър - Фърн, на Кайл Уокър – Ани, и партньорката на Люк Шоу - Ануска Сантос.

Първият мач на Англия започва в Гелзенкирхен на 16 юни срещу Сърбия преди пътуване до Франкфурт за Дания и след това до Кьолн за Словения.

Четете още

55 ГОДИНИ ПО-КЪСНО! Магията на Гунди живее на "Уембли"

55 ГОДИНИ ПО-КЪСНО! Магията на Гунди живее на "Уембли"

ЛОШО! Проститутките на Рууни съсипали жена му

ЛОШО! Проститутките на Рууни съсипали жена му

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама