Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16664142 www.bgdnes.bg

Най-скъпият играч на "Левски" стана баща

Бебето на Хосе Кордоба обвито в мистерия

Най-конвертируемият футболист на "Левски" в момента Хосе Кордоба вече е горд татко, научи "България Днес". Половинката му Емили Аросемена го дари с първа рожба.

Бебето се е родило през уикенда. Самото раждане и всичко около детето е обвито в мистерия. Защитникът и годеницата му не споделят нищо около щастливото събитие. Дори на "Герена" не знаят пола на бебчето на панамеца. Предполага се, че мъничето се е родило в България. Причината е, че Емили бе неотлъчно до любимия си до края на мачовете за годината. Заради напредналата си бременност съпругата на нападателя едва ли е получила разрешение от лекарите да пътува за Панама. Все пак вече беше в деветия месец.

Реклама

Кордоба и бившата футболистка пазеха в тайна и че ще стават родители. Емили дори е изтрила профила си в инстаграм, където, преди да забременее, беше доста дейна. Двамата не спираха да се обясняват в любов в социалните мрежи и да качват атрактивни снимки заедно. Това секна в последните месеци. Защо бе цялата тайнственост, не е ясно. Но тя продължава и в момента.

Кордоба е най-конвертируемият играч на "Левски" в момента и почти сигурно ще бъде продаден през зимата. Панамецът е желан от "Айнтрахт" (Франкфурт), "Бешикташ" и "Панатинайкос". За момента най-високата оферта е от турския клуб - 3 млн. евро. Вчера се появи информация, че шампионът на Италия "Наполи" също следи ситуацията около защитника.

Младата майка Емили Аросемена е сред най-атрактивните половинки на "Герена". Знойната панамка привлича погледите още от първата си поява на мач на "Левски". Интересен факт е, че тя бе доста известна футболистка в родината си. Носеше екипа на панамския "Спортинг СМ". Изостави своята кариера заради любимия мъж. Емили се отказа от футбола, за да се присъедини към Кордоба в България. Пристигна при Хосе в началото на 2022 година, няколко месеца след трансфера му при "сините".

Четете още

2 млн. евро от Кордоба отиват към НАП, "Левски" със сигурност го продава

2 млн. евро от Кордоба отиват към НАП, "Левски" със сигурност го продава

Секси футболистка ражда от звезда на "Левски"

Секси футболистка ражда от звезда на "Левски"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама