Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16670596 www.bgdnes.bg

Бебешки бум в "Левски"

Бебешки бум бележи сезона на "Левски" до момента. Двама вече се радват на своите рожби, а други двама са в трепетно очакване.

Треньорът на вратарите Божидар Митрев посрещна второто си дете през лятото. То е от настоящата му половинка. Бившият страж има и син Пламен на 13 години. Момчето е от брака му с детската му любов Десислава. Двамата са разведени от 2017-а и сега Митрев има нова жена до себе си.

Реклама

Татко за първи път преди дни стана най-скъпият футболист на "Левски" Хосе Кордоба. Годеницата му Емили Аросемена го дари с рожба при пълна секретност на 16 или 17 декември. Защитникът и годеницата му не споделят нищо около щастливото събитие. Дори на "Герена" не знаят пола на бебчето на панамеца. Предполага се, че мъничето се е родило в България. Причината е, че Емили бе неотлъчно до любимия си до края на мачовете за годината. Заради напредналата си бременност годеницата на нападателя едва ли е получила разрешение от лекарите да пътува за Панама.

С трепет първата си рожба очаква най-опитният футболист на "Левски" Николай Михайлов. Той и половинката му Николета Лозанова ще станат родители в началото на 2024-а. Двамата са заедно от години, но едва сега се сбъдна мечтата им за дете. Според слуховете на "Герена" то ще е момче.

Това ще бъде първо дете за 35-годишния Михайлов, но той има опит с гледането на мъничета. Ники отдавна се грижи за 11-годишната Никол, която е дъщеря на Николета от брака й с Валери Божинов.

В последните дни на 2023-а още един от играчите на "Левски" се похвали, че очаква дете. Бразилецът Дарлан и съпругата му Каролина очакват втората си рожба. Те вече имат син - Леви, който е роден през август 2022 година.

"Нашето коледно обещание е на път, вече сме 4! Децата са наследство от Господа, плодът на утробата е награда. Псалм 127:3", написа Каролина, съобщавайки новината.

Четете още

Най-скъпият играч на "Левски" стана баща

Най-скъпият играч на "Левски" стана баща

Николета и Ники няма да се женят

Николета и Ники няма да се женят

Реклама
Реклама
Реклама