Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/16850743 www.bgdnes.bg

Дани Алвеш с нова версия за изнасилването

Бившата звезда на "Барселона" бил пиян и не помни, твърдят адвокатите

Дани Алвеш излиза с нова версия за изнасилването в битката си да излезе от затвора. Бившата звезда на "Барселона" лежи в панделата от януари 2023 г., след като бе обвинен в насилие над жена в нощен клуб в каталунската столица.

Според испанските медии защитата този път ще пледира, че Алвеш е бил пиян в нощта на инцидента. Това е нарушило когнитивните му способности, карайки го да не осъзнава какво прави. Първоначално бразилецът твърдеше, че изобщо не познава жертвата, но това бе бързо опровергано. По-късно Алвеш каза, че са били заедно с момичето в тоалетната на заведението, но не са правили нищо. Последната версия бе, че са правили секс по взаимно желание. Сега за първи път защитата на Алвеш изтъква неадекватното му състояние.

Реклама

Делото стартира на 5 февруари, когато доскорошният футболист трябва да се яви в съда. Максималната възможна присъда за него е лишаване от свобода за 12 години.

В края на ноември миналата година той апелира за освобождаване с мотива, че са изминали три месеца от предишното му искане и 9 месеца от влизането му в затвора. Освен това Дани Алвеш е платил 150 000 евро на жертвата, което би трябвало да смекчи вината му. Съдът не уважи искането му и бразилецът вече направи една година в затвора.

Алвеш все още не се е разделил официално със съпругата си Йоана Санс. Бившият играч на "Барселона" дори й праща любовни писма от килията.

Наскоро красавицата призна, че не е останала без секс след влизането на Алвеш в затвора. "Нали не мислите, че не правя секс? - попита Йоана. - Не вярвам в моногамията от страна на мъжете - казва тя. - Ние сме по-сантиментални и имаме по-важна роля за семейството, децата и стабилността. Искаме да решаваме всички проблеми с общуване. Мъжете търсят бърз път за бягство. Имат нужда от нещо ново, нещо свежо, което да ги накара да забравят неприятностите вкъщи или на работното място."

Четете още

Жената на Дани Алвеш по голо дупе

Жената на Дани Алвеш по голо дупе

РАЗВРЪЗКА! Жената прибира грешния Дани Алвеш

РАЗВРЪЗКА! Жената прибира грешния Дани Алвеш

Няма измъкване! Дани Алвеш отива на съд

Няма измъкване! Дани Алвеш отива на съд

Заплашват със смърт жената на Дани Алвеш

Заплашват със смърт жената на Дани Алвеш

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама