Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17228040 www.bgdnes.bg

Тризначките ще съдят България! Не били проститутки, а просякини

Дискриминират и малтретират ни като човешки същества, категорична е Надежда

"За българската помия - други са проститутки, а не ние, но се наслаждаваме на агонията ви, алчни изроди", изригна една от най-известните сестри на "Биг брадър" Надежда. Най-смелата от тризначките категорично заяви, че ще съди България за клеветите, че със сестра й Вяра проституират в Англия, където и живеят в момента.

Реклама

"Ще съдя България в Англия за това, че комюнитито (обществото) ни обижда, дискриминира като човешки същества и малтретира", допълни Надежда, която се представя като Хоуп.

Преди месеци момите, станали известни от култовия формат, споделиха зов за помощ в мрежите, в който разказаха, че имат проблеми с наркотиците и че им се налага да проституират. Сега Хоуп твърди, че случаят не е такъв.

"Защото не сме мюсюлмани, биваме малтретирани и тормозени и трябва да спим по улиците да идват всякакви болни психически и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа, за да ни контролират. От 6 години се опитваме да стоим далече от наркотици, цигари, алкохол и ПРОСТИТУЦИЯ в Англия", написа тя в края на миналата година.

Преди публикацията й Надя бе пуснала и фотос в социалните мрежи, от който стана ясно, че живее в кашон. Бившата тв фурия седи увита в одеяло на улицата, а целият й багаж е събран в торба, която й служи за възглавница. Тогава уж близначката сподели, че е просякиня, но това, че и проституирала, се оказва пълна лъжа.

"Изпратиха ми от БГ помията, че са писали, че сме проститутки в Англия... Те са проститутки! Всички в Англия знаят за лъжите ви", поясни сестрата в коментар под публикацията.

Хоуп сподели на последователите си, че наистина е просякиня и че й е много трудно да си намери работа отвъд граница. "Трябва автобиография, но нямам никакъв опит от България... Да напиша работих за телевизия и търся работа? Само това имам от България", откровеничи сестрата.

Четете още

УЖАС! Тризначките същински жрици в Лондон

УЖАС! Тризначките същински жрици в Лондон

МИЗЕРИЯ В ЛОНДОН! Тризначките просякини Надежда и Вяра спят на пода в църква

МИЗЕРИЯ В ЛОНДОН! Тризначките просякини Надежда и Вяра спят на пода в църква

Реклама
Реклама
Реклама