Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17267367 www.bgdnes.bg

Мон Дьо или Владо Михайлов ще са водещи на "Биг брадър"?

20 години след първия си сезон у нас и 6 години след като беше излъчен последният, "Биг Брадър" се завръща в Нова телевизия, но не е ясно кой ще го води.

Емблематичното лице на шоуто - Ники Кънчев, се премести в Би Ти Ви, за да работи в очевидно по-любимото си шоу "Стани богат". Това означава, че няма как да поеме и "Брадъра". В Нова в момента се обмислят всевъзможни варианти за негов заместник. Засега като фаворити се очертават двамата души - Мон Дьо, който вече бе водещ в сезона на "Вип брадър" и актьора и певец Владо Михайлов, който в момента е част от "Като две капки вода".

Реклама

Друго спрягано лице е Ненчо Балабанов, който обаче все още не е получил дори покана за кастинг.

Форматът "Биг Брадър" досега е имал цели 22 сезона у нас в различни варианти - стандартният, в който в къщата на Големия брат влизат непознати за широката публика участници, "ВИП Брадър" за звезди и "Ол старс" за участници от различни риалитита. Зад всички тях тогава стоеше Нико Тупарев, но от тази година нещата се променят. Продуцент вече ще бъде Краси Ванков и е логично той да избере водещ от собственото си обкръжение - някой, с когото работи от години. В медийните среди са леко скептични, че Ванков ще може да се справи със задачата да организира зрелищен сезон на риалитито - най-малкото защото няма опит за такива мащабни продукции.

Интересното е, че в Нова тв вече от няколко седмици тече кастинг и за набиране на кандидати и за друго хитово риалити - "Игри на волята". По традиция то се излъчва през есента, което означава, че Големият брат би трябвало да остане чак за следващата пролет. Другият вариант е да пуснат възроденото риалити след финала на "Игрите" - през декември и януари, или да го изтеглят преди екстремното предаване - в края на лятото. Не е изключено обаче и да го отложат чак за следващата пролет.

Четете още

Тризначките ще съдят България! Не били проститутки, а просякини

Тризначките ще съдят България! Не били проститутки, а просякини

15 съквартиранти влизат в "Биг брадър", къпят се в лукс в ултрамодерен палат

15 съквартиранти влизат в "Биг брадър", къпят се в лукс в ултрамодерен палат

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама