Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17357191 www.bgdnes.bg

Крият бебето на Николета

Бабите най-щастливи от раждането на внучката

Никой не казва и дума за малката Борислава

"За първи път станах баба! Много, много съм щастлива, но няма да коментирам нищо, защото кажа две думи и в пресата излизат сто думи."

Това каза с усмивка майката на Николета Лозанова – Еридина, като коментар на новината, че дъщеря й е станала майка на момиченце. Бебето е първо дете на футболиста Ники Михайлов и плеймейтката Николета Лозанова.

Реклама

Малката Борислава тежи 3 килограма и е висока 51 сантиметра. Тя се родила в болница "Токуда", а появата й на бял свят била с планирано секцио. Майката и бебето вече са си вкъщи, съобщиха източници на вестника.

"Много ви благодаря за пожеланията, но няма да коментирам каквото и да било", каза и свекървата на Николета - шампионката по художествена гимнастика Мария Петрова. Вестникът потърси и дядото, на когото е кръстено момиченцето - Борислав Михайлов, но той не вдигна телефона си. Единствено за него се знае, че като начало е приготвил златна паричка за момиченцето, както си е обичаят при изписването на женско чедо.

"Това бебе ще проговори преди майката и таткото", шегуват се привърженици на "сините", които с нетърпение очакват първите фотоси на малкото съкровище с мама и татко.

Раждането на четвъртото поколение левскарче в рода Михайлови вече е полято, след като таткото - вратарят Ники Михайлов, е почерпил всичките си съотборници на таен купон. На него са присъствали и приятели на екснационала ни по футбол, които също са донесли подаръци за малката.

Според близките на Николета заговорът за мълчание на близките й е основателен, тъй като тя има лош спомен от първото си раждане и отношението на медиите към него.

"Тогава се споделяше всичко най-подробно - от това какви са памперсите на първото й дете до здравословните й проблеми след самото раждане, които бяха изтипосвани пред обществото без съгласието на Николета.

Реклама

Тогава Лозанова стана майка за първи път, а таткото беше Валери Божинов. Малката Никол вече е на 11 години. Само след по-малко от месец - на 4 април, детенцето ще стане на 12 години и отново ще го отпразнува по подобаващ начин.

"Мечтая за още едно дете, готова съм за него. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче", каза звездата в интервю пред вестника.

Ни Ло и футболистът се събраха отново през 2016-а и скоро след това заживяха заедно. Въпреки слуховете за техни раздели през годините се оказа, че двамата са един за друг по думите на близките до Николета. Тя дори си татуира имената на любимия й върху ребрата си.

За 35-годишния Ники Михайлов това е първо детенце. Той се разбира перфектно с Никол, въпреки, че не му е родна дъщеря.

Твърди се, че второто момиченце на семейство Михайлови е "направено" в Турция, когато Ни Ло и Ники били на почивка там.

"Аз няма да помагам за детенцето на дъщеря ми Николета, защото вече съм на 60 години. Нищо че работя и съм активна, те си имат помощница и най-вероятно тя ще е действаща жена до нея. Аз само се радвам. Щастливи сме всички, моята свекърва също. Това е най-хубавият подарък за дъщеря ми и най-големият й успех. Всеки път съм се чудила как успява да осъществи всичките си мечти, но това, което й се случи, е великолепно", сподели ни майката на Николета - Еридина, когато се разбра за бременността на дъщеря й.

"И двамата най-важни мъже в живота ми след баща ми - Валери Божинов и Ники Михайлов, имат своята ключова история в живота ми. С единия сме извървели своя житейски път и сме си научили уроците, а с другия вече години наред пишем своята любовна история", сподели преди време Ни Ло. За следващото десетилетие плеймейтката е категорична, че ще са "още по-стойностни години". Пожелаваме й ги!

Четете още

Боби М. вдига тежък купон за бебето на Ники и Николета

Боби М. вдига тежък купон за бебето на Ники и Николета

Николета дари Ники Михайлов с дъщеричка, кръстиха я Борислава

Николета дари Ники Михайлов с дъщеричка, кръстиха я Борислава

Реклама
Реклама
Реклама