Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17471672 www.bgdnes.bg

Ето я порасналата наследничка на Крисия

Работи с музикант на Лили Иванова 

Лидия Ганева ни представи на детската "Евровизия" като малко момиченце, но вече е голяма красавица 

Наследницата на Крисия порасна и се превърна в чудна красавица!

18-годишната Лидия Ганева представи България на детската "Евровизия" през 2016 г., като тогава вървеше по стъпките на Крисия, която по-рано заедно с Хасан и Ибрахим завърши на второ място на Стария континент.

Реклама

По онова време Лидия беше малко момиченце, но вече е пораснала и изглежда зашеметяващо. Талантливата тийнейджърка за първи път работи с Ангел Дюлгеров. Музикантът от екипа на Лили Иванова е продуцент на песента "Няма да се променя за теб". Това е втората авторска песен на български език на финалистката от осмия сезон на "Гласът на България".

"Импровизирах всичко и за голямо щастие записах тези десет минути. Така на бял свят се появи парчето. Песента не е любовна, нито е посветена на някого. Няма да се впускам в детайли за проблемите на нашето общество, мисля, че са очевидни", посочва Ганева.

На детската "Евровизия" преди осем години Ганева завърши на 9-о място с песента си "Вълшебен ден". Българката беше 8-а в класацията на професионалното жури, но резултатът се промени след прибавянето на вота на детското жури. Победителка стана Мариам Мамадашвили от Грузия. В конкурса се включиха 16 европейски държави и Австралия. Тогавашното малко детенце вече се е превърнало в красива млада девойка. Често си пуска снимки в социалните мрежи и получава одобрителни коментари.

"Не искам да бъда приета като голяма звезда, искам да съм си нормално момиче", казва Лидия, която освен с талант впечатлява със скромност и изключително правилен изказ.

Четете още

Крис Костов впечатлен от Лидия Ганева
Крис Костов впечатлен от Лидия Ганева

Крис Костов впечатлен от Лидия Ганева

Лидия Ганева: Пак ще участвам на "Евровизия"!
Лидия Ганева: Пак ще участвам на "Евровизия"!

Лидия Ганева: Пак ще участвам на "Евровизия"!

Реклама
Реклама