Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17493587 www.bgdnes.bg

НЕЛОВКО! Брад Пит обърка бивша на футболист с Анджелина Джоли

Холивудската звезда Брад Пит е изпаднал в неловка ситуация при среща с актрисата Хиба Абук, която доскоро бе женена за футболиста на ПСЖ Ашраф Хакими. Секссимволът е объркал Хиба... с бившата си съпруга Анджелина Джоли. Забавната случка се разиграва преди една година на премиера на филма "Вавилон" в Париж.

"Случвало ми се е няколко пъти да ме бъркат с Анджелина и все още ми се случва - разказва Абук в тв шоу. - Знаете ли с кого ми се случи? С Брад Пит. Беше на премиерата на филма "Вавилон", само преди година, в Париж. Той мина покрай мен и ме погледна, сякаш искаше да каже: "Ето я Анджелина!". Лицето му се промени. Той не знаеше коя съм, но беше шокиран. Когато разбра, че съм забелязала, че ме гледа повече от необходимото, тогава той каза "Здравей!" и си тръгна. Бяхме в затворена стая, нямаше много хора около нас."

Реклама

Хиба се шегува, че ще поиска ограничителна заповед за Брад Пит, подобно на Анджелина Джоли. Както е известно, холивудската двойка преживя тежък развод и води множество съдебни дела.

От своя страна Хиба Абук окончателно се раздели и се разведе с Ашриф Хакими, с когото имат две деца. Раздялата стана още по-болезнена, когато играчът на ПСЖ беше обвинен, че е изнасилил момиче в собствения си дом.

Четете още

Бившата на Ашраф Хакими: Не ми върви с мъжете

Бившата на Ашраф Хакими: Не ми върви с мъжете

Сравниха Гани с Анджелина Джоли

Сравниха Гани с Анджелина Джоли

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама