Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/17982351 www.bgdnes.bg

Меси и Суарес на парти с жените в Маями

Антонела и София са във вихъра на аржентински купон

Лео Меси и Луис Суарес попаднаха във вихъра на аржентински купон в Маями. Двамата съотборници в "Интер" (Маями) и половинките им Антонела и София бяха големите звезди на диво парти в един от най-елитните местни клубове. На купона присъстваха куп знаменитости от шоу бизнеса и спорта, но футболните звезди и половинките им обраха точките. През цялото време Антонела и София не спряха да танцуват, докато Меси и Суарес се забавляваха по-кротко. Двете дами бяха облекли сексапилни тоалети и събраха погледите на останалите гости в клуба. За доброто настроение на звездите се грижеше нашумялата аржентинска певица Мария Бекера, която изпълни най-големите си хитове за гостите на партито. През цялото време Антонела и София пяха с нея, а изпълнителката не пропусна да се снима с тях.
Меси, Суарес и жените им не за първи път излизат из нощен Маями. На няколко пъти семействата бяха засечени на партита в града. Футболистите имат разрешението от "Интер" (Маями) да се забавляват, а освен това никога не са имали проблеми с алкохола, за разлика от много други футболни звезди. Техните партита обикновено не продължават до ранните часове на нощта и на другия ден двамата са готови за тренировки.


Звездните семейства са изключително близки. Меси и Суарес са първи приятели още от времето си като съотборници в "Барселона". Техните съпруги също се разбират перфектно и четворката обикновено прекарва ваканциите си заедно. Именно Меси и Антонела са една от основните причини Суарес и половинката му да се пренесат в Маями. Двамата футболисти не крият, че са изключително щастливи отново да играят в един отбор и да живеят в един град.

Четете още

Националът Доминик Янков падна от Меси в САЩ

Националът Доминик Янков падна от Меси в САЩ

ГОРЕЩО! Бивша на Мбапе дебне за Меси

ГОРЕЩО! Бивша на Мбапе дебне за Меси

Снималият се в реклама с Меси: Трябваше да се боря с Лео

Снималият се в реклама с Меси: Трябваше да се боря с Лео

Лео Меси се обясни в любов на жената

Лео Меси се обясни в любов на жената

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама