Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2018585 www.bgdnes.bg

Българките получиха световно признание, че са красиви и секси

Българките вече и съвсем официално са в първата десетка на най-красивите и сексапилни жени в света. Те се наредиха на осма позиция в допитването на сайта за пътувания MissTravel.com, като изпревариха с едни гърди прехвалените италианки, шведки, доминиканки, унгарки и пр. За нашите момичета са гласували над 44 000 американски ергени, участвали в анкетата. Те трябвало да посочат страната с най-много хубавици, от тези, в които са ходили. Повечето щатски ергени дори не знаят къде е страната ни, а пак сме в челото!? Ако туризмът ни беше по-развит, спокойно можехме да сме на върха на класацията, но и това си е нещо. Първи сега са колумбийките, втори американките, следват испанки, рускини, холандки и французойки.

Официално признание, че е една от най-съблазнителните известни дами в света, получи българската звезда в Холивуд

Реклама

Нашата Нина Добрев, която живее в Канада, стана победителка в категория "Най-секси стил", според годишната класация "Какво е секси" на Ангелите на "Виктория Сикретс". Редом с нея бяха отличени такива имена като Бионсе, Джесика Частейн, Шакира и Риана. Вечно усмихнатата и чаровна Нина прави изключителна реклама на страната ни, а като си говорим за туризъм... Ако бяхме имали някога правителство на място, то можеше да сключи с нея договор да представя България като рекламно лице. Тя го прави и без това - преди време говори на български в американско телевизионно предаване, пуска редовно видеоматериали, в които бърбори със свои фенове от нашата страна на родния език. Те са споделяни хиляди пъти в световната мрежа. "Какво чудно има, че българка говори на български", питат чуждестранни потребители, когато някой изрази учудване от "странния" език.

Но защо и държавата да не даде едно рамо на именитата ни сънародничка, за да се превърне България в магнит за туристите. Представете си, че на билбордове в най-големите градове по планетата се появи нейният лик с надпис: "Елате в родината на Нина Добрев", примерно. Без, разбира се, да разполагат зад нея Скалистите планини вместо Стара планина. Може да е малко скъпичко удоволствие, но една държава би трябвало да си го позволи, ако се знае, че ще има голяма полза от този харч. Във всички случаи ще е по-евтино и много по-смислено от закупуването на модерни изтребители, например, а инвестицията ще се върне стократно. С две думи - просперитетът и излизането от кризата минават и през сексапила и слънчевото излъчване на българките. Особено известните по света. Престъпление е да не се направи нещо в тази посока.

Същото важи и за една не много популярна у нас хубавица, която обаче е добре позната в света на модата. Става дума за най-успешния наш модел зад граница в момента. Наричат я Джия Лазарова. Успехите й ни накараха да си зададем въпроса:

Защо и моделите ни да не помогнат в кризата?


Джия също спокойно би могла да бъде едно от рекламните лица на България на световния моден подиум. Една българка, която разказва за родината си в Париж, Милано, Ню Йорк... Тя се прибра, за да се снима за корицата на специалния юнски брой на българското издание на Maxim. Пристигна специално от Лондон, като за първи път се появява в наше мъжко списание. Поводът е, че тази година апетитната брюнетка е на първо място в традиционната класация на изданието "100-те най-секси българки". В Италия хиляди се радват на снимките и календарите с нейния лик. Джия, или както е истинското й име - Гинка Лазарова, се радва на голяма популярност като модел на Апенините и във Великобритания, заради което я смятат за едно от най-реализираните български лица в чужбина.

Ами да помага в борбата с кризата. "Заради тази сесия й "запазихме" и първото място в 100-те най-секси, което е категорично - от една страна, става дума за най-успешния ни модел в чужбина, от друга - сексапилът е не само външен вид, какъвто тя очевидно притежава, но и стил, интелект и характер в разбъркан ред, т.е. съвършената maxim-ска жена. А и е от Благоевград, което винаги е добавена стойност", коментират от мъжкото списание, където отдавна имали идеята да снимат Джия, но по разни причини не се е получавало - основно заради нейните ангажименти в Лондон.

"Мис Плеймейт" Меги Колева пък стана лице на китайска Нова година на дракона, за което сме ви разказвали. Чертите й вече са познати не само на повечето азиатци, че и на кучетата по тези земи даже. Гигантски билбордове с нея, на които показва татуировката си с митичното животно, се появиха в големите градове на най-многолюдните държави в света Китай и Индия, където е събрано половината от населението на Земята, но също в Япония, Тайланд, Сингапур, Южна Корея... Дали и това известно на най-големия континент лице (и тяло, не на последно място) не може да се използва за реклама на България. Разбира се, че може. "Чувството да се видя на 25-метров билборд в милионни населени места е нещо направо неописуемо", споделяла е тя пред "Жълт Труд". Още по-неописуемо щеше да е, ако някой важен в туризма се сети да използва това. Нали?

Моделът Диляна Попова често е определяна за една от най-хубавите и най-секси жени в у нас. Едно е сигурно, тя по чудесен начин въплъщава ведростта и слънчевото излъчване на българката, като в същото време умее да приема и облика на фатална жена, омагьосваща мъжете с привидната си невинност. Точната комбинация, която може да доведе хиляди изплезили езици янки, ирландци, фламандци, доминиканци, абе, каквито се сетите. Диляна се снима и във филма Love.net, където показа, че актьорската игра й се отдава много по-добре отколкото на много "каки", завършили НАТФИЗ. То това си идва преди всичко отвътре, а тя определено го носи. Филмът, който разказва за раждането на любовните връзки в интернет и оплитането им в живота, е един от малкото, не само у нас, но и в световен мащаб, занимаващи се с тази толкова актуална тема. Всеки млад човек на планетата се вълнува от нея. Това е филм в чието разпространение зад граница българската държава задължително трябваше да инвестира, както и в самата Диляна. Трябваше.

Светослав ПИНТЕВ, "Жълт Труд"

Реклама
Реклама
Реклама