Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/2425424 www.bgdnes.bg

Църквата скочи на Николета

Николета Лозанова ядоса църквата! В болната си амбиция да е постоянно в светлината на прожекторите плеймейтката мина всички граници на добрия вкус и се появи като палава монахиня в евтин чалга клип, видя "България Днес".
"Това е грях и кощунство! Николета е извършила престъпление. Едно време тези неща се наказваха не само от църквата, но и от закона. Гаврата й със святата униформа на монахиня засяга по особен начин чувствата на народа. Никой не може да си позволява подобно нещо. Този клип е по-лош и от порнофилмите с монахини, защото го излъчват по всяко време", коментира пред "България Днес" отец Димитър Амбарев.
"Николета направо се изгаври с християнската религия, Господ няма да й го прости", доказват думите на свещеника реакциите на потресени християни.
Скандалното си видео Николета промотира, като написа в профила си в социалната мрежа: "Аз първа лично ще ви покажа едно видео, което ще предизвика коментари, интерес и скандали... несъмнено ще се запомни за дълго. Харесва ми да съм в двете крайности - фатална и сексапилна, както и непорочна и невинна".
Парадоксалното в случая е, че според християнските канони монахиня е жена, която води аскетичен живот, или сама, или заедно с други монаси и монахини, докато поддържа някаква форма на физическо отделяне от светския живот. Валери Божинов, Азис, Ванко 1 и Петко Димитров, с които плеймейтката най-често дружи, определено не могат да минат за монаси, а срещите им са в топкласациите за светските събития у нас, които най-често се случват в един от храмовете, но на чалга музиката.

Мика скочи на плеймейтката

И Мика Стоичкова въстана срещу Николета Лозанова в социалната мрежа. Дъщерята на живата легенда Христо Стоичков с гневни думи се нахвърли срещу водещата на "Поверително", която явно е пуснала папараците си и след нея.
"Уважаема госпожо Лозанова, тире Божинова, тире Еламеритни, с риск да не оцелея след сблъсъка с вашата ценностна система и с вашите тъжни представи за реалност искам да ви кажа няколко думи", започва тирадата си Мика. Младата журналистка изпитва неприязън към Лозанова, обвинявайки я в "душевно изнасилване" на нацията ни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама