Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4393195 www.bgdnes.bg

Бамбина се фръцка във Флорида

Италианска бамбина разхожда пищна снага по плажа на Маями, за да втълпи на американците, че най-красивите жени се раждат в Европа.

32-годишният топмодел Клаудия Романи не пропусна хубавото време през уикенда във Флорида и се разходи в оскъдно облекло по брега на океана, пише в. "Дейли мейл". За радост на дебнещите папараци и други любители на сексапила италианката се изфука с изрязани бикини в тюркоазено, които разкриват в пълен блясък атрактивните й форми.

Реклама

Малко преди да се отправи към плажа, Клаудия пусна свое селфи в интернет. На кадъра отново позира в банските, като не забрави да сподели, че тези са й любимите.

Манекенката остана вярна и на девиза си: "Италианците го правят по-добре", с който не само украсява всеки свой автофотопортрет, но е превърнала и в рекламен лозунг.
Романи е родена в Л'Акуила, Централна Италия, но още като тийнейджърка се мести в Дания. По-късно учи в Англия. През 2006 г. бе включена в списъка на 100-те най-секси жени, изготвен от списание Eф Ейч Ем (FHM). Снимала се е и за редица други издания, като Джи Кю (GQ), "Космополитън" и др. От 2010 г. живее във Флорида, макар да не спира да пътува по работа и в Европа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама