Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/15453328 www.bgdnes.bg

ТОП ГАДЖЕТА викат за английските ръгбисти

Половинките на играчите се готвят да празнуват титла във Франция

Топ гаджета викат за английските ръгбисти на световното първенство във Франция. Половинките се готвят за инвазия в Париж, където единствената цел на отбора на "трите лъва" е титлата. Първенството вече бе открито, а Англия победи с 27:10 Аржентина в първия си мач, който се игра в Марсилия пред погледа на британската принцеса Кейт. 

Сред най-популярните и сексапилни гаджета на ръгбистите личи името на дъщерята на футболната легенда Алън Шиърър - Холи. От миналата година блондинката излиза с една от звездите на тима Джо Марчант. Наскоро Холи сподели снимка на здравеняка и написа "Гордея се с теб" към нея. Двамата се забиха по време на романтична ваканция в Дубай през 2022 г. Холи е средното дете на Шиърър със съпругата му Лайня, за която той е женен от 1991 г. Двойката също така е родител на дъщеря Клои, на 28 години, и на сина Уил, на 18 години. През последните няколко години Холи работи усилено върху музикалната си кариера и вече има няколко хита. Красавицата загрява за световното по ръгби на плажа. Г-ца Шиърър показа страхотно тяло и тен, а един от нейните последователи я нарича "истинска кралица". 

Реклама

Сред другите бляскави красавици на английските ръгбисти са звездата в социалните медии Меган Ели и моделът Бет Долинг. Първата има дългогодишна връзка с Джак Уилис, който играе във френския "Тулуза". Така Меган няма нужда да пътува дълго, за да гледа на живо мачовете от световното. Двамата имат малък син, а наскоро обявиха, че чакат второто си бебе. 

От своя страна моделът Бет Долинг се среща с 24-годишния Маркъс Смит, който също е една от звездите на англичаните. Двамата са заедно от около една година. Освен като модел Бет е и начинаеща певица - като показва впечатляващите си вокални умения в тикток. Красавицата няма търпение да замине за първенството и да стиска палци за своето момче. "Толкова се гордея с теб. Вече ми липсваш, но ще се видим във Франция", обръща се Бет към Маркъс.

Четете още

Васил Върбанов: Национален срам е да не познаваме историята на спорта!

Васил Върбанов: Национален срам е да не познаваме историята на спорта!

Дъщерята на Шиърър хвана гадже ръгбист
Дъщерята на Шиърър хвана гадже ръгбист

Дъщерята на Шиърър хвана гадже ръгбист

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама