Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/17294346 www.bgdnes.bg

Любов и страст на Формула 1 в Бахрейн

*На първия старт за 2024 г.

*Мощна дамска подкрепа за Хорнър и Верстапен

Сезон 2024 във Формула 1 започна очаквано, както и завърши предишният, но в Бахрейн имаше място и за любов и страсти.

Действащият световен шампион Макс Верстапен започна сезон 2024 във Формула 1 с убедителна победа в надпреварата за Гран При на Бахрейн, продължавайки с доминацията си на спорта от последните години. Втори се нареди съотборникът му в "Ред Бул" Серхио Перес, а подиума в първия старт за сезона оформи Карлос Сайнц с "Ферари". 

Реклама

Горещо бе и край пистата. След като само дни преди старта на сезона шефът на "червените бикове" Кристиан Хорнер бе оправдан по обвинения в сексуално насилие, негов подчинен публикува нова информация. Но Хорнер има подкрепата на половинката - бившата "спайска" Гери Халиуел. А тя изобщо нямаше намерение да се скатава в Бахрейн, а бе постоянно до любимия си. Някогашната Джинджър Спайс бе на "Сахир" през целия уикенд и демонстрира гореща любов към съпруга си. Двамата бяха заснети за се целуват из падока, да ходят хванати за ръце и да се прегръщат. Източник от тима издаде, че след като е прочела съобщенията на мъжа си в приложението УатсАп до негова подчинена, Гери е изпаднала в бяс и му се е развикала. Но това се е случило насаме. 

Приятелката на Верстапен - Кели Пикет, също бе на линия за откриването на сезона. Двамата едва ли са имали много време да са заедно, но дъщерята на легендарния Нелсън Пикет изрази чувствата си в социалните мрежи чрез снимки, сърчица и увереността, че "тази победа е една от многото за този сезон".

Четете още

Страхотен успех! Никола Цолов завърши четвърти във Формула 3

Страхотен успех! Никола Цолов завърши четвърти във Формула 3

Никола Цолов се помпа за Формула 1 на Канарските острови

Никола Цолов се помпа за Формула 1 на Канарските острови

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама