Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1761876 www.bgdnes.bg

Бомба на "Армията"

Фалшив сигнал за бомба затвори вчера стадион "Българска армия". По данни на полицията обаждането е направено в сутрешните часове от уличен телефон в жк "Младост". Заради заплахата цял ден съоръжението остана затворено за служителите. Децата от школата на "червените" бяха разпуснати и не тренираха. Временно спряха и ремонтните работи, които текат на стадиона във връзка с лицензирането на "Армията" за пролетния дял от шампионата.
Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев е категоричен, че "бомбаджията" е фен на "червените", който се опитва да саботира работата в клуба. "Заплахата за бомба не е само към "Армията", а и към останалите обекти на нашия клуб. Сигналът е дошъл от "Младост". Мисля, че това е някой фен на ЦСКА. Правят го, за да ни пречат на ремонтните дейности и ЦСКА да не вземе лиценз", оплака се Майкъла. Той завистливо сравни ситуацията с другия столичен гранд, който строи нов стадион.
"Виждате "Левски" какво прави, а на нас ни пречат. Не вярвам този случай да се повтори, защото е твърде ниска топка", добави още директорът.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама