Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1830853 www.bgdnes.bg

Привикват Илиев за загубата

Ръководството на "Левски" ще привика треньора Илиан Илиев да дава обяснения за загубата от "Ботев" (Пд). "Сините" паднаха с 0:2, като показаха доста безидейна игра на стадион "Христо Ботев". 
Засега "сините" шефове не предвиждат радикални мерки спрямо треньорския щаб и футболистите. Те ще се разминат и без глоби. Причината е, че само след два дни е изключително важният мач с "Литекс" за Купата на България. 
"Какви мерки да взимаме, само вторият кръг е?", заяви бесният собственик Тодор Батков след срещата в Пловдив. 
В същия тон бяха и изказванията на изпълнителния директор Иво Тонев. Той не смята да говори с футболистите, но ще се срещне с Илиев и помощниците му.
"Работа на треньорите е да вземат мерки, аз с тях ще говоря", заяви силният човек на "Герена". Той беше на стадиона вчера, когато отборът имаше възстановяване. 
Тонев ще има среща и със съветника си Иван Вуцов. Двамата ще се видят днес, за да обсъдят ситуацията в клуба. Те ще мислят и какви бързи мерки да вземат преди двубоя срещу "Литекс". Евентуална загуба в сряда може да доведе до сериозни сътресения на "Герена". При отпадане от турнира за Купата на България може да остави "Левски" без трофей четвърта поредна година. "Сините" са догонващи и в първенството. Те изоставаха с една точка от водача "Лудогорец", но разградчани имаха шанс да увеличат разликата на 4 т. снощи. Те срещнаха "Берое" в последния мач от 17-ия кръг.
"В България сме на двете крайности, нашата задача е до мача в сряда да си вземем поуките - заяви Илиан Илиев. - Дали са свършили шансовете ни за титла? Много е рано, има още 13 мача. Опитваме се да предпазим футболистите. Ако има нещо да се критикува, ще го кажа в съблекалнята. Има какво да си кажем. Получава се дежавю с някои хора от предишни мачове."

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама