Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1836617 www.bgdnes.bg

Пиянска оргия в ЦСКА

Добромир ДОБРЕВ

 В ЦСКА го удариха на див пир и разврат, след като стана ясно, че старши треньорът Миодраг Йешич е изгонен от клуба. Докато новият наставник Милен Радуканов все още не е поел юздите, някои от звездите в отбора решиха да разпуснат напрежението.
Двама от чуждестранните футболисти на "червените" - Абел Анисе и Нджонго Присо, се почерпиха подобаващо и отпразнуваха напускането на сърбина с щур купон. Както е известно, голяма част от играчите се включиха в бунт срещу Йешич и успяха да отсекат главата му. Мадагаскарецът и камерунецът гуляха до 3 след полунощ в компанията на две сексапилни дами. "Армейците" бяха заели централно сепаре в един от популярните фолкклубове в Студентски град - Cotton. Компанията обърна завидно количество бяло вино, а за всяка нова бутилка сервитьорката се облажваше с тлъст бакшиш.

Анисе и Присо, които напоследък никакви ги няма по терена, показаха, че могат да играят много добре, само че на дансинга. Чужденците очевидно бързо са успели да усвоят балканските ритми и правеха завидни чупки в кръста. Кулминацията на вечерта бе пристигането на фолкдивата Камелия, която изпълни най-големите си хитове само на няколко метра от фирканите играчи на ЦСКА. Двамата бяха предупредили диджея да не пуска никакви поздрави за тях, за да не издадат присъствието си. Не е тайна, че Анисе и Присо са големи дружки и дори спят в една стая по време на лагери.

Реклама

Мадагаскарецът Абел се уреди с българско гадже. През целия купон апетитна брюнетка се натискаше с футболиста и дори пускаше неприлично ръка към мъжкото му достойнство. Неотдавна самият Анисе бе казал, че си търси любима у нас. "Българките са невероятно красиви. Обичам да пея и да свиря на йоника. Любимата ми музика е африканската, но слушам и вашата чалга", признава халфът.

Подпийналите футболисти на ЦСКА все пак проявиха разум и не се качиха да шофират в нетрезво състояние. Точно в 3 часа след полунощ Анисе и чернокосата му любовница хванаха такси и отпрашиха към луксозния апартамент на играча в квартал "Лозенец". Присо също не страдаше от липса на женско внимание. Скандалното е, че до него седеше не годеницата му Джозефин, от която има малка дъщеричка на име Мирей, а непозната мулатка с къдрава руса коса. Камерунецът и новата му тръпка останаха малко по-дълго в чалгаджийницата, след което отпрашиха в неизвестна посока. Иначе Присо живее под наем в лъскавия хотелски комплекс "Макси".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама