Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/1857930 www.bgdnes.bg

Пелето: Щом преча, ще си тръгна сам

Отстраненият от "Левски" капитан на отбора Станислав Ангелов внесе повече яснота около положението си в клуба. Пелето бе изваден от първия състав след домакинската издънка 0:0 с Монтана.
"Моля ви се да не ровите и да не търсите скандали. Безкрайно уважавам Илиан Илиев, тъй като този човек ме върна в отбора. Нека хората, които взимат решението, да кажат какви са причините за наказанието ми. Сам бих си тръгнал, ако моето отсъствие помогне на "Левски". Мачът с "Монтана" го даваха и по телевизията. Може да се види, дали е имало някакъв конфликт. Подкрепям абсолютно всеки за взетото решение. Не искам да обвинявам никой. Подкрепям дори и треньора, ако смята, че така ще работи по-добре", каза Ангелов.
"Всеки вижда какво е моето отношение към работния процес. Аз не съм в съблекалнята вече трети ден, надявам се атмосферата да е нормална. Защо трябва да се връщам, ако преча на отбора и треньора? Взето е някакво решение, а аз съм просто изпълнител. Супер спокойно приех новината. Щом са взели чак такива сериозни мерки срещу мен, значи е имало защо. Стоя по-далеч от съблекалнята, за да не преча. Сигурно съм подтискал някой в съблекалнята, щом съм отстранен. Старах се да помогна, защото виждах, че не всичко е розово в отбора. За мен ще е жалко, ако си тръгна така от "Левски", но някои може и да бъдат щастливи", изповяда душата си опитният футболист.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама