Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/2010934 www.bgdnes.bg

Лудогорец стана шампион на България за втора поредна година - СНИМКИ

снимки: Владимир Стоянов

Лудогорец стана шампион на България за втора поредна година. Отборът от Разград победи с 3:0 Монтана с два гола на Михаил Александров и още един на Светослав Дяков и завоюва златните медали, изпреварвайки с една точка втория Левски.

Левски завършиха 1:1 със Славия след гол на Базил де Карвальо и автогол на Димитър Везалов и завършват сезона със 71 точки.

Реклама

Финансовият директор на "Левски" Константин Баждеков припадна след драмата на "Герена", която лиши "сините" от шампионската титла. 

При излизането си от стадиона Баждеков припадна и на момента се втурнаха хора към него, за да му окажат бърза помощ. Съпругата му викаше, а на момента на мястото пристигна линейка.

 

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов: Извинявам се за мача с Локомотив София, честито на Лудогорец  

Треньорът на ЦСКА Милен Радуканов бе доста разочарован след загубата от Локомотив, но оправда отбора с наличието на шестима юноши, пред БНТ.
“Слабо играхме. Искам да се извиня на всички за играта ни и за този мач. ЦСКА даде всичко от себе си в това си лице. Все пак имахме 6 дебютанти. Много съм отчаян, сега не мисля за разговори с ръководството, нито за бъдещето си“, кратък бе той.
"Днешният мач е показателен за това на какво ниво сме ние. Не можахме да вземем нищо от отбор, който се бори за изпадане. Само Чочев е готов да играе на нивото на големите. Крачунов бе контузен игра на инжекции, но не успя да издържи и го извадихме", добави треньорът.
"Знам сега какво ще кажат всички. Няма да кажа нищо по въпроса. Няма да правя нищо. Ние играхме с децата", коментира той.
"Започваме подготовка на 6 юли в 10 сутринта. Не знам аз или някой друг ще води отбора. Ситуацията ще е много объркана, не искам да говоря. Нека си починем сега всички, пък то ще се види", обясни той. "Честито на Лудогорец. Не знам доказа ли се или не, че ни е чист футбола. Важното е, че имаше феърплей", каза Радуканов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама